Finns nog ingen som undgått att Jürgen Klopp har anlänt till Premier League och Liverpool FC. Det har spekulerats rikligt om han kommer att klara av att lyfta laget upp till toppen där många anser att de hör hemma. Klopps första veckor på jobbet blir dock en utmaning då Liverpool ställs mot Tottenham (b), Southampton (h), Chelsea (b), Palace (h) och Man City (b) i de kommande omgångarna. Som sagt, först ut Tottenham på White Hart Lane.

Tabell:
8. Tottenham 8 3 4 1 +4 13p DDWWWD
10. Liverpool 8 3 3 2 -2 12p DLLDWD

Lunchmatch på lördagen där Mauricio Pochettino och hans Tottenham tar emot Liverpool, Spurs som inte är besegrade på sju raka matcher. Tre vinster på fyra senaste matcher har gett högre mark i ligatabellen efter den mindre imponerande inledningen då endast tre poäng plockades på fyra matcher. Spelade senast 2-2 mot Swansea och innan dess slog laget Man Citys på näsan när Spurs vann med hela 4-1. Har dock inför denna match några tunga avbräck bla Eric Dier, Ryan Mason, Son Heung-Min och Nabil Bentaleb.

Liverpool har fått en rejäl boost i självförtroendet efter att det blev klart med Klopp, ingen snack om saken. Men är mycket tveksam på om boosten kan leda Pool till en vinst här, på bortaplan. Benteke saknas fortfarande i offensiven och jag har svårt att se Sturridge klara av utmaningen själv. Hela åtta skador går Liverpool in med i mötet mot Tottenham. Danny Ings blev det senaste tillskottet på listan, tillsammans med Gomez, Firmino, Benteke, Henderson och Flanagan. Philippe Coutinho ljumske ska ha återhämtat sig men en startplats är för mig ytterst tveksamt.

I hemma-tabellen placerar sig Tottenham på en 3:e plats, med 2-2-0 i matchstatistik. Laget hade en tuff inledning men tycker mig nu se att laget har hittat aningen mer rätt, där Christian Eriksen träder fram som en mittfältshjälte allt mer. Hans frisparksfot har han även visat upp på senare tid, båda målen mot Swansea knorra han in från vänsterkanten.
Har mycket svårt att se Liverpool plocka tre poäng på White Hart Lane och tycker Tottenham har större chans att vinna än vad spelbolagen ger i odds.

Spelar Tottenham asian 0.00 (detsamma som Draw No Bet) hos SBObet till 1.80 ggr pengarna, med 1.5/5 units.

Twitter@HolmbergAke

This is the stats tab
This is the post tip