Speltips

Speltips Newcastle–Norwich

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-10-18 17:00 Spela här

Speltips Newcastle–Norwich
Land: England Liga: Premier League
Odds: 2.55 Speltips: 1
2015-10-18 17:00 Newcastle–Norwich 1 2.55 RalleArvid

Nej, Newcastle är inte en välmående eller ens väl fungerande klubb, men Newcastle har ändå värvat så pass mycket spelare att de har en hyfsad kvalitet med Premier League-mått mätt. De ska ligga i mitten av tabellen och framförallt ska de vara förbannat svårslagna på hemmaplan som en följd av ett utav ligans absolut bästa hemmastöd.

Tittar vi på inledningen av säsongen ser vi att laget fortfarande är utan seger efter åtta omgångar men tittar vi på de fyra hemmamatcherna som har spelats så ser vi att laget har mött idel bra lag. Enda besvikelsen är Watford där man fick stryk 1-2 men i övrigt är faktiskt två poäng mot Chelsea, Arsenal och Southampton inte alls speciellt underpresterat sett vare sig till poäng eller prestationer.

Norwich har öppnat säsongen okej men jag tror inte att de kommer hålla hela vägen som de öppnat. Jag tror som många andra på en säsong i bottenträsket och det är nog dit de kommer att förpassas tämligen snart. Till skillnad från Newcastle så har gästerna i den här matchen haft ett oerhört beskedligt spelschema och det är mycket tack vare det som vi hittar laget på 15:e plats snarare än på 18:e-19:e.

Jag vill hävda att de båda lagen har fått en oschysst behandling i inledning av säsongen. Dvs en behandling som inte gjort något av lagen eller managerna rättvisa i att visa upp vilken standard vi kan förvänta oss av dem. Jag tror att skillnaden i kvalitet ändå kommer göra sig påmind här nu. Newcastle är en väldigt tuff nöt att knäcka borta. Norwich är inte en speciellt bra nötknäckare utan snarare ett lag som kommer ta sina poäng på hemmaplan mot Bournemouth och liknande motståndare.

Som vanligt: in på skadekollen för att tillskansa er information om det senaste läget vad gäller skador och avstängningar. I Newcastle ser vi en stor hope spelare som saknas men vi ser också att de har fullgoda alternativ att ersätta de flesta med.

I Norwich saknas Mulumbu och Hooper. Det tror jag kan ställa till det för Norwich till minst lika stor del som Newcastles skador kan ställa till det för dem.

Ettan måste testas här. Jag tror inte att Newcastles säsong vänder och att det blir Europa-plats eller ens mittenplacering. Det kommer storma ordentligt i föreningen under hela säsongen och det kommer vara kalla vindar. Men den här uppgiften ska man klara av. Absolut.

Ettan spelas till 2.55 på flera bolag runt om.

Lycka till lads!
Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 17 Oktober, 2015, 23:13

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!