Speltips

Speltips Napoli - Fiorentina

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-10-18 15:00 Spela här

Speltips Napoli - Fiorentina
Land: Italien Liga: Serie A
Odds: 1,79 Speltips: Under 2,75
2015-10-18 15:00 Napoli - Fiorentina Under 2,75 1,79 LelleSandahl

Underspelet satt säkert mellan J-Södra och Östersunds FK. Hoppas på repris mellan Napoli - Fiorentina. Bortalaget leder överraskande nog serien och har gjort det med ett fenomenalt presspel och organiserat lag. Fortsätter dom på den banan kan det till och med bli poäng borta mot offensivt giftiga Napoli.

Förra säsongen
Napoli - Fiorentina 3-0
Fiorentina - Napoli 0-1

2013/2014
Napoli - Fiorentina 0-1
Fiorentina - Napoli 2-1

SERIE A
1. Fiorentina 7 6 0 1 14 4 10 18
6. Napoli 7 3 3 1 16 7 9 12

Napoli hemma
3 2 1 0 9 3 7

Formen
V, V, V, O, V

Senaste match
Milan - Napoli 0-4

Fiorentina borta
3 2 0 1 6 4 6

Formen
V, V, V, V, V

Senaste match
Fiorentina - Atalanta 3-0

Såväl Maurizio Sarri i Napoli som Fiorentinas manager Paulo Sousa har all anledning att slå sig för bröstet just nu. Båda lagen är inne i en väldigt stark period med bra spel och inkasserade poäng. La Viola är oväntat nog serieledare och en stor del i detta är portugisens försvarsspel. Det jag sett av Fiorentina så är man oerhört disciplinerade defensivt och vinner ofta boll långt ifrån eget straffområde. Duktiga på att nöta ner motståndarnas anfallshot och har sedan egna krafter framåt som kan skapa i kontringsspelet. Hemma i Florens öser man på mer, medan bortaspelet är mer defensivt inriktat. Nej, jag blir inte alls förvånad om Fiorentina reser hem med poäng härifrån - för det är ett svårt lag att möta.

Det som talar emot är givetvis Napolis vråloffensiv. Higiuan, Callejon, Hamisk mfl är inte lätta att hålla reda på. Nyckeln för Fiorentina blir att sakta ner hemmalagets anfall så blir det mycket lättare att neutralisera dessa herrar. I och med att Fiorentina leder serien kommer Napoli vid en eventuell ledning slåss med näbbar och klor för att försvara den. Fiorentina gråter knappast blod över att åka hem med en poäng här.

Preliminära elvor (Gazzetta dello Sport)

Napoli (4-3-3) Reina - Hysaj, Albiol, Koulibaly, Ghoulam - Allan, Jorginho, Hamsik - Callejon, Higuain, Insigne

Saknar: Ingen

Fiorentina (3-4-2-1) Tatarusanu - Tomovic, G. Rodriguez, Astori - Blaszczykowski, Vecino, Badelj, Alonso - Ilicic, Borja Valero - Kalinic

Saknar: Gilberto, Bakic

SPELTIPS
Två formstarka och bra lag slåss om viktiga poäng. Fiorentina tar en poäng här alla gånger och har visat upp ett imponerande försvarsspel. Jag tror Napoli får kämpa hårt för att luckra upp det och laget i ledning kommer knappast vrålköra för 2-0 - utan försöka säkra tre poäng. Spelar under 2,75 mål hos Unibet till 1,79 (3/5 units). Halva insatsen tillbaka om det blir exakt tre mål i matchen.

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

LelleSandahl - 18 Oktober, 2015, 11:59

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!