Speltips Nieminen - Le Da Nava

Sport: Tennis
Spelstopp: 2015-10-20 18:00
Land: Sverige
Liga: ATP Sthlm Open
Odds: 1,74
Speltips: Nieminen -3,5
Spela på Speltips Nieminen - Le Da Nava
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på Nieminen -3,5
Jag tror att De La Nava får sig en ordentlig omgång av Jarkko Nieminen. Dels för att jag tror att finnen fortfarande är en bättre tennisspelare - åtminstone på det här underlaget.

Det är ganska sällan som fina avslutningar går i kras och det tror jag inte kommer att hända här heller. Jag vet inte om det här är hans sista ATP-turnering, men i alla fall den sista som hans finska fans kan se på plats. Det ska tydligen skeppas över fulla färjor från Åbo och Helsingfors till Värtahamnen och vi kan nog räkna med fulla hus.

Och man måste nog säga att det är en drömlottning. De La Nava är förmodligen den topp 100-spelare som är mest specialiserad på grus. Sist han stod på en hardcourtbana var i början av året och jag vettetusen om han ens någonsin vunnit en professionell match inomhus.

…omställingen från grus till inomhusspel är ganska stor. Han spelade final i en Challenger förra veckan, och ska hinna spela in sig på det här underlaget också. Sen ska man veta att det är en ganska stor skillnad att spela på träningsbanorna i Kungliga hallen jämfört med center courten.

Jarkko är fortfarande en fantastisk returtagare och med tanke på spanjorens veka serve kommer han garanterat att få mängder av breakmöjligheter. Han brukar spela sin allra bästa tennis i den här hallen. Han har inte förlorat i första omgången sedan 2004 och jag tvivlar på att han gör det nu när det vankas avtackning.

-3,5 games till 1,74 finns hos Unibet
Spela på Nieminen - Le Da Nava hos Unibet
Poldan - 19 Oktober 2015 - 10:22
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: