Speltips Redskins vs Jets

Sport: Amfotboll
Spelstopp: 2015-10-18 18:00
Land: USA
Liga: NFL
Odds: 1,95
Speltips: Jets -6,5
Spela på Speltips Redskins vs Jets
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på Jets -6,5
Washington Redskins besöker New York Jets och Met Life Stadium. En helgrym tillställning mellan NFL's kanske 2-3 bästa defense. Den här fajten kommer avgöras i defense-arbetet.

Jag var själv i London härförleden och såg New York Jets köra över Miami Dolphins. Jets coach Todd Bowles blitzade Dolphins 22 (!) gånger och Ryan Tannehill, QB Dolphins hann aldrig finna någon slags rytm. Jets ÄR att räkna med i år vad gäller defense. Lite knackigt runt den offensiva linan, men som sagt; en intressant tillställning idag.

Jag väljer att spela Jets -6,5 till 1,95 på Unibet.

Storylines:

1. Washington Redskins har 8 (!) normalt startande spelare på skadelistan mot New York Jets. Typ en hel lina. Det är startande cornerbacks 1 och 2 i form av Hall och Culliver, WR1 DeSean Jackson, center Lichtensteiger, TE Reed, tackel Williams, RB Matt Jones och DE Para. DET är ett ruggigt stort manfall. Beakta det!

2. New York Jets har imponerat i år. Defense är som redan nämnts kanske ett av ligans främsta och secondary med Revis, Skrine och Cromartie är skräckinjagande. Det som är nytt för Jets defense idag är att Pro Bowler Sheldon Richardson kommer tillbaka efter fyra matchers avstängning. OM Jets defense var hemskt starkt innan; vad kommer det bli nu? Richardson är outstanding. Jets defense kommer bli extremt svåra att stå emot och Redskins QB Kirk Cousins kommer få fullt upp mest hela dagen.

3. Just QB Kirk Cousins har inte vunnit de senaste sex bortamatcherna. Redskins överlag har bara två vinster på de senaste 18 bortamatcherna. Redskins har också minst EN turnover i 16 raka matcher. Det håller inte.

4. OM Redskins skall få till någon slags offensiv utöver Cousins måste deras springspel komma igång. Bekymret här är att de har flera på skadelistan även här. Hhmm.

5. New York Jets har för dagen den mest heta RB (utöver LeVeon Bell, Steelers och Devota Freeman, Falcons) i form av Chris Ivory. Snabb, stenhård och en grym "vision" för att finna hål i försvaret. Tuffare idag mot Redskins, MEN med vetskapen om att Redskins har 8 startande spelare skadade, varav ett par är normalt startande på defense gör att Ivory kan skapa en hel del oreda. 314 yards på 63 löpningar säger allt. I snitt 5 yards per löpning. En riktigt explosiv gubbe.

New York Jets skall vara favoriter och om de håller sig till sin game plan borde de ta hem det här. Jets har vilat en vecka emedan Redskins haft fullt upp med att hålla sig fräscha OCH med 8 (!) normalt sett startande spelare på skadelistan talar det mesta för New York Jets idag.

Jets -6,5 till oddset 1,95 hos Unibet är taget sju dagar i veckan.

/RoloMartins
Spela på Redskins vs Jets hos Unibet
Spela nu
RoloMartins - 18 Oktober 2015 - 15:15
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: