Speltips: Cardinals vs Steelers

Sport: Amfotboll
Spelstopp: 2015-10-18 18:30
Land: USA
Liga: NFL
Odds: 1,90
Tips: Cardinals -3,5
Pittsburgh Steelers (3-2) tar emot Arizona Cardinals (4-1) och det här kommer bli en grymt sevärd match. Många frågor att bena ut före spel läggs. Jag tycker mig ha funnit en analys som känns relativt stabil och den kommer sluta med att Arizona Cardinals kommer vinna den här matchen. Jag väljer att spela Cardinals -3,5 till oddset 1,90.

Storylines:

1. Arizona Cardinals har de senaste åren varit ett lag som de flesta motståndare haft bra koll på, då de har en QB i form av Carson Palmer som är en notorisk långpassare och som sällan vilar på hanen. I år 2015 har dock en nyhet anlänt till det offensiva spelet. Cardinals har skaffat sig ett springspel som heter duga! Det gör att motståndarna fått göra om sin egen game plan och säkerställa sig om att ha järnkoll även på springspelet. Cardinals har således ett tvådimensionellt anfallsspel denna säsong. Se upp för Chris Johnson och Andre Ellington!

2. Pittsburgh Steelers har sin stjärna QB Roethlisberger på skadelistan och det skapar bekymmer. Framförallt för Steelers WR1 Antonio Brown. Steelers WR har varit i stort sett tyst sedan "Big Ben" blev skadad. Nu är det Michael Vick som hoppat in som ersättare och har gjort det godkänt hittills. OM Cardinals föregående säsonger haft ETT typ av spel dvs. passpel; ja, då har Steelers det NU. Vick kommer att testas och det kan bli en del turnovers om passpel blir facit. Se upp!

3. Steelers kommer förlita sig på sin explosiva RB LeVeon Bell och försöka hålla igång offensiven med att springa, springa och återigen springa. Det kan gå, men väldigt "lätt" för Cardinals defensive coordinator att förutspå.

4. Cardinals körde över Detroit senast och det var mixen av långa pass och vasst springspel som gjorde det svårt för Detroit att stå emot.

5. Steelers har inga vassa vapen vad gäller att hantera Cardinals långa pass. Steelers secondary är sådär emedan Cardinals passpel är magiskt för dagen.

En härlig match att se fram emot, men Cardinals skall vara favoriter att vinna och jag är övertygad om att de gör det. Cardinals -3,5 till oddset 1,90 blir spelet.

/RoloMartins
  Cardinals vs Steelers
Spela på Speltips Cardinals vs Steelers
RoloMartins - 18 Oktober 2015 - 15:43
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
16:00  Stoke - Bournemouth
Fotboll - Premier League - 1
2.17
16:00  Barnsley–Hull
Fotboll - Championship - 1
2.90
16:45  Lopp 6 Bula Bula Am
Trav - Örebro - Plats
2.35
18:30  Valencia - Sevilla
Fotboll - La Liga - 1
2.00
20:45  Napoli - Inter
Fotboll - Serie A - 2 asian hcp +1,0
1.88
15:00  Benevento - Fiorentina
Fotboll - Serie A - 2
1.65
20:45  Lazio - Cagliari
Fotboll - Serie A - 1, asian hcp -1,5
1.80

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming