Speltips Patriots vs Colts

Sport: Amfotboll
Spelstopp: 2015-10-19 02:00
Land: USA
Liga: NFL
Odds: 1,88
Speltips: Patriots -7,5
Spela på Speltips Patriots vs Colts
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på Patriots -7,5
New England Patriots har gått som ett ånglok med fyra raka segrar; alla tagna på ett imponerande sätt. Tom Brady har spelat som Guds nåde och det ser så himla enkelt ut.

Indianapolis Colts som många experter hade som SB-kandidat framför New England har haft det väldigt jobbigt. Varken springspel eller offensiv har sett särskilt imponerande ut. I afton är Andrew Luck tillbaka som QB för Indianapolis och det är positivt. Luck har haft bekymmer med sin axel och varit borta i ett par matcher. MEN Colts måste få igång sin offensiv - pass- och springspel i synergi, annars luktar det tidig ridå...

Jag väljer att spela Patriots-vinst -7,5 till oddset 1,88 hos Unibet, då jag tycker att New England är NFL's bästa lag för tillfället. Inga brister och ett imponerande springspel med "nytändning" på RB Dion Lewis.

Storylines:

1. Patriots har 6-0 i matcher mot Indianapolis sedan 2010. Och man har besegrat Colts med stora siffror.

2. Om Indianapolis skall vinna måste springspelet genomgå en metamorfos i afton. Den har varit extremt svag trots att laget addat Gore från 49'ers. En liten ljusning de senaste två matcherna, men i afton måste Gore över +100 yards.

3. Patriots har så många plusfaktorer i sin offensiva lina att motståndarna får skrämselhicka innan match. Brady, som tillsammans med Packers Aaron Rodgers, är ligans bästa QB. Utöver det har Brady TE Rob Gronkowski som ett av sina vapen. "Gronk" har varit untouchable i år. När det gäller WR1 och WR2 i form av Edelman och Amendola gör de sällan en dålig match. Lägg sedan till springspelet, där Lewis och Blount gjort stora hål i de matcher de spelat hittills. Nej, Patriots ÄR svårslagna. Det är svårt att blunda för det.

Jag är övertygad om att New England tar tag i taktpinnen omedelbart och trummar på mot Colts och vinner hyggligt stort. New England -7,5 till oddset 1,88 känns som hämtgurka sju dagar i veckan.

/RoloMartins

Spela på Patriots vs Colts hos Unibet
Spela nu
RoloMartins - 18 Oktober 2015 - 23:14
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Tie_Domi - 2015-10-19 02:33

Kör på Colts +7.5 till 2.2ggr, tror Luck kommer ge Brady en jävla match och tom vinna här, har även en mindre peng på Colts -1.5 till 4.25ggr!!

Lawrencejame - 2015-10-19 01:00

Lika övertygad som du var att Arizona skulle vinna och Seattle att inte tappa 4e quartern igen vilket dem gjorde, nej jag går emot här

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: