Första omgången Wien och det är servekanonen John Isner som tar sig an Kenny de Schepper från Frankrike.

Amerikanen John Isner är en av tourens bästa servare. Det kombinerat med en väldigt hård forehand är amerikanen oerhört svårbruten. Dock har dessa storservare sina svagheter, Isner rör sig dåligt på baslinjen, han har en dålig backhand och returnerandet är inte hans starkaste sida.

Vänsterhänta Schepper är också en väldigt bra servare. Inte lika bra som Isner men han servar riktigt hårt. Precis som Isner har Schepper också en usel backhand och hans returnerande är inte heller det bästa. Dock har Schepper varit bra senaste inomhusturneringarna, han har 8 vinster på senaste 11 matcherna. Då har han besegrat spelar som Bemelmans (x2), Ilhan, Gombos, Khachanov. Förlusterna har varit emot Becker, Vasselin, Struff och samtliga tre matcher har slutat över 23 gem.


Kollar vi Isners matcher mot storservare brukar han ha problem. Matcherna brukar vara oerhört jämna och det är små marginaler som avgör.

Isners h2h emot storservare:
1:4 emot Querrey (3/5 matcher slutat över 23 gem)
3:1 emot Muller (4/4 slutat över 23 gem)
3:0 emot Raonic (1/3 slutat över 23 gem. De två andra blev 7:6 6:4)
2:3 emot Karlovic (4/5 slutat över 23 gem)
3:3 emot Lopez (4/6 slutat över 23 gem.)

Av 23 matcher har 16 av de slutat över 23 gem. Det betyder att cirka 70% av matcherna emot storservare slutat över 23 gem för Isners del.
Nu är dessutom Schepper i riktigt bra form och även han kommer hålla sina servegem komfortabelt.

Spelar öevr 23,5 hos Unibet till 1.97. Lycka till vid rygg.


This is the stats tab
This is the post tip