Speltips

Speltips Ferrer/M.Lopez - Seppi/Marrero

Sport: Tennis Spelstopp: 2015-10-21 19:00 Spela här

Speltips Ferrer/M.Lopez - Seppi/Marrero
Land: Wien Liga: Liga
Odds: 1.50 Speltips: Ferrer/Lopez
2015-10-21 19:00 Ferrer/M.Lopez - Seppi/Marrero Ferrer/Lopez 1.50 Tennistipset

Spanjorerna Marc Lopez och David Ferrer tar sig an två oerhört formsvaga dubbelspelare vid namn Andreas Seppi och David Marrero i Wiens första omgång.

Marc Lopez har haft stor framgång i dubbel med landsmannen Marcel Granollers. I år har inte resultaten varit lika fina som förra året då de nådde två Grand-slam finaler ihop, men de har besegrat flertalet bra dubbelpar under året.
David Ferrer har endast spelat en dubbelturnering tidigare under året. Det var ihop med Verdasco i Cincinnati. Där besegrade man fish/Dimitrov, bopanna/nestor och förlorade sedan emot roland garros vinnarna dodig/melo efter supertiebreak. Visst, Ferrer är inte den bästa nätspelaren men han är en av tourens bästa returnerare.

För Marrero har det sett betydligt mörkare ut sedan Montreal i mitten av Augusti. Han har bytt partner flertalet gånger sedan dess och åkt ut i första omgången sex raka turneringar(!!)
För Seppi har det inte varit nå bättre. Italienaren har spelat 15 dubbelmatcher detta år och förlorat hela 14 av dessa matcher. Dessa spelade ihop förra veckan i beijing och då förlorade de emot Goffin/Thiem med 6:4 6:2. Goffin/Thiem som är sämre dubbelspelare än Lopez/Ferrer.

Tycker 1.50 är bra på Bwin och tar det.

Tennistipset - 21 Oktober, 2015, 16:28

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!