Speltips Ferrer/M.Lopez - Seppi/Marrero

Sport: Tennis
Spelstopp: 2015-10-21 19:00
Land: Wien
Liga: Liga
Odds: 1.50
Speltips: Ferrer/Lopez
Spela på Speltips Ferrer/M.Lopez - Seppi/Marrero
Börja spela här
Spela på Ferrer/Lopez
Spanjorerna Marc Lopez och David Ferrer tar sig an två oerhört formsvaga dubbelspelare vid namn Andreas Seppi och David Marrero i Wiens första omgång.

Marc Lopez har haft stor framgång i dubbel med landsmannen Marcel Granollers. I år har inte resultaten varit lika fina som förra året då de nådde två Grand-slam finaler ihop, men de har besegrat flertalet bra dubbelpar under året.
David Ferrer har endast spelat en dubbelturnering tidigare under året. Det var ihop med Verdasco i Cincinnati. Där besegrade man fish/Dimitrov, bopanna/nestor och förlorade sedan emot roland garros vinnarna dodig/melo efter supertiebreak. Visst, Ferrer är inte den bästa nätspelaren men han är en av tourens bästa returnerare.

För Marrero har det sett betydligt mörkare ut sedan Montreal i mitten av Augusti. Han har bytt partner flertalet gånger sedan dess och åkt ut i första omgången sex raka turneringar(!!)
För Seppi har det inte varit nå bättre. Italienaren har spelat 15 dubbelmatcher detta år och förlorat hela 14 av dessa matcher. Dessa spelade ihop förra veckan i beijing och då förlorade de emot Goffin/Thiem med 6:4 6:2. Goffin/Thiem som är sämre dubbelspelare än Lopez/Ferrer.

Tycker 1.50 är bra på Bwin och tar det.

Spela på Ferrer/M.Lopez - Seppi/Marrero hos Bwin
Tennistipset - 21 Oktober 2015 - 16:28
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: