ATP-säsongen är inne i sitt slutskede och jag vänder blicken mot Wien & mötet mellan Ram - Lorenzi. Ram är till skillnad från sin motståndare, skolad på hardcourt, och kommer ha en enorm fördel när matchen spelas på den snabba inomhusbanan i Wien.

Ram har ett väldigt brett register. Han behärskar spelet från baslinjen ypperligt. Därtill, har han ett fantastiskt volleyspel, och en serve som håller hög klass. Ram gynnas av det snabba underlaget i Wien, och kommer hålla bollduellerna väldigt korta med ett aggressivt spel. Han har ett matchfacit på 7 vinster samt 5 förluster på ATP-nivå, vilket är imponerande i sig. Han har inte spelat en grusmatch i år, till skillnad från sin motståndare som spelar på gruset vecka ut & vecka in.

Lorenzi har nått fantastiska resultat på CH-nivå, och framförallt på grus. Nu är det dock andra bullar. Underlaget är hardcourt & det är på ATP-nivå. 5-17 som statistik på ATP-nivå säger det mesta. Att han därtill, har 2 vinster & 6 förluster på hardcourt, stärker inte hans aktier.

För mig är valet självklart. Tror amerikanen ror hem detta. Ram spelas till @1,73 på Unibet .

This is the stats tab
This is the post tip