Speltips San Jose Sharks @ New York Rangers

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2015-10-20 01:00
Land: Nordamerika
Liga: NHL
Odds: 2.06
Speltips: U 5.0
Spela på Speltips San Jose Sharks @ New York Rangers
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på U 5.0
Nejmen hörrni, ska vi köra ett underspel idag igen? Gud så skojigt. Ikväll ska Sharks och Rangers försöka ge oss femte raka vinstreken.

RANGERS (3-2-1): Rangers som började säsongen briljant med tre raka vinster har nu förlorat lika många matcher på raken. Gemensamt för alla de sex matcherna är att Henrik Lundqvist har vaktat kassen och Rick Nash (42 mål förra säsongen) inte har hittat nätet. Ikväll får dock backupen Antti Raanta debutera för sitt nya lag. Raanta hade fina siffror förra året med Blackhawks och är egentligen alldeles för bra för att vara backup bakom en av ligans mest frekventa starters. Rangers powerplay har verkligen inte funkat i inledningen och man har 1 mål på 16 försök. Man har även bara lyckats göra två mål de senaste tre matcherna.

Bekräftad starter: Antti Raanta, (förra säs. med Hawks) 7-4-3 / 93.6 % / 1.89 GAA

SHAKRS (4-1-0): San Jose som för många (mig själv inkluderad) var ett stort frågetecken inför säsongen, men man startade säsongen perfekt med 4 raka vinster och fantastiskt målvaktsspel. Om det var någon som tvivlade på att Martin Jones är en förstekeeper i NHL så sitter de säkerligen knäpptysta efter Jones inledning där han släppt in två mål på fyra matcher.
Sharks avslutar sin road trip ikväll i Madison Square Garden, senast fick man sin perfekta start bruten när Stalock fick starten i mål och man blev överkörda av Islanders med 6-3. Ett stort avbräck i offensiven för Sharks är att Logan Couture blir borta i minst en månad med en bruten fot, han har ersatts av rookien Nikolay Goldobin som gjorde sitt första mål förra matchen.

Bekräftad starter: Martin Jones, 4-0-0 / 98.2 % / 0.49 GAA

Senaste tre mötena:

Rangers @ Sharks 3-1
Sharks @ Rangers 0-4
Sharks @ Rnagers 1-0

Med tanke på Rangers dåliga offensiv de senaste matcherna och det faktum att man stöter på ligans hetaste målvakt ger jag Sharks en slight fördel här. Jag tror Sharks kommer sluta upp försvaret ikväll framför en målvakt man är betydligt tryggare med och Rangers kommer nog inte få det att lossna så där rejält idag heller. Jag tror på en målsnål tillställning även ikväll i MSG. Därför spelar vi för fjärde (?) gången i rad U 5.0 mål @ 2.06, spelet hittar ni hos Betsafe.

Följ mig på twitter för fler spel, @NHLpleppan.

Lycka till!

Spela på San Jose Sharks @ New York Rangers hos Betsafe
nhlpleppan - 19 Oktober 2015 - 18:11
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Freeway - 2015-10-19 20:47

hade inte vågat pilla på underspelet om inte lunkan står

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: