Speltips

Speltips Giants vs Eagles

Sport: Amfotboll Spelstopp: 2015-10-20 02:00 Spela här

Speltips Giants vs Eagles
Land: USA Liga: NFL
Odds: 1,90 Speltips: Giants +3
2015-10-20 02:00 Giants vs Eagles Giants +3 1,90 RoloMartins

Monday Night Football. En klassiker i NFC East mellan New York Giants och Philadelphia Eagles.

Philadelphia Eagles är favoriter i denna match, men jag kommer spela Giants +3 till oddset 1,90 hos bet365 .com.

Giants leder divisionen NFC East efter en tafatt inledning. Nu har New York tre raka segrar och en pånyttfödd QB i form av Eli Manning. 2015 är hans bästa start någonsin och betänk då att det är hans 12 (!) säsong.

Eli har hela NFL's kelgris som WR1; den obetalbart duktige Odell Beckham Jr. Mycket surr i veckan om Beckham inte skall spela, men de senaste rapporterna pekar på start. Detta är mycket goda nyheter för Eli och Giants fans. Odell Beckham Jr är ett väsen. Det är lite Jerry Rice-vibbar på denne unge man.

Vad har Giants gjort mer som funkat? Springspelet har varit helt OK, vilket har gjort att Eli känt sig trygg i sin och Giants game plan. Bekymret hittills är pass defense, där Giants ligger pyrt på det. I natt möter man ett Eagles med en QB som heter Sam Bradford som så sakteliga kickat igång sitt spel, utan att riktigt imponera, MEN killen kan kasta långt och gör det gärna. DET är här New York har sitt stora bryderi i nattens holmgång, men jag vågar och vill utmana Bradford, då jag tycker killen är på tok för ojämn även om hans sista matcher varit riktigt bra.

Storylines:

1. Eagles är klara favoriter i denna match och det tycker jag är klart intressant spelmässigt. Eagles har fortfarande fyra startande spelare, varav två Pro Bowlers på skadelistan. Giants run defense lär tackla Eagles RB's och det kommer göra ont.

2. Giants run defense är hypervasst för dagen och Eagles taktik lär vara att låta Bradford få chansen att kasta långt och djupt ofta. Det ger också Giants fina chanser att skapa interceptions på Bradford.

3. Jag är övertygad om att Eli Manning kommer pulvrisera Eagles secondary. Manning har 10 touchdowns och två interceptions över fem spelade matcher. Han snittar 290 yards per match och har i nuläget 100,2 i passer raring, vilket är den högsta raringen i hans 12-åriga karriär. Killen är stekhet. Den enda person Manning och hans defense bör se upp med är Eagles Fletcher Cox.

Jag går på en skräll i denna match och spelar Giants +3 mot Eagles till oddset 1,90 hos bet365 .com.

/RoloMartins

RoloMartins - 19 Oktober, 2015, 21:50

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!