Ett Barcelona som ska ta sig till Vitryssland och möta ett formstarkt lag BATE. För alla lag är det alltid svårt att möta lag i länderna Ryssland, Vitryssland och Ukraina. Nu tar man sig alltså till Vitryssland för en svår borta match utan Messi. Men såklart, Barcelona är ju Barcelona och det har sin egna klass i sitt lag.

Tycker dock att ett odds på 1.29 rak tvåa är inte alls spelvärt någonstans. Så har bestämt mig för att köra över 2.5 mål i denna match för ett odds på 1.60!

BATE chockade nog oss alla när de vann över Roma med 3-2 i deras senaste hemma match i Champions League. Formen även i ligan är bra med 4 vinster och 1 ovagjord och en hel del mål gjorda där!

Barcelona har även en helt okej form i ligan när man krossade Rayo Vallecano senast med 5-2. När BATE och Barcelona möttes senast var år 2011 då vann Barcelona med 9-0 sammanlagt men det är ju dock 4 år sen.

Men som sagt båda lagen kommer trycka på väldigt offensivt och jag tror det blir stort målkalas idag. Så mitt tips blir över 2.5 mål för ett odds på 1.60 på Betsafe .

Hoppas ni ryggar!

@foorzberg

This is the stats tab
This is the post tip