Speltips Wahington Capitals @ Calgary Flames

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2015-10-21 03:00
Land: Nordamerika
Liga: NHL
Odds: 2.40
Tips: Ö 1.5 PPG
Vi tackar för Antti Raanta för gårdagens vinstspel. Nu går vi för sex raka vinstrekar tycker jag.

Caps börjar ikväll sin tre matcher långa roadtrip i västra Kanada med ett besök i The Saddledome där formsvaga Flames väntar. Och ni kan hoppa upp och sätta er på att jag har ett powerplayspel med finfint odds.

Capitals har ligans bästa powerplay med 38.5 %. Caps powerplay har gett egentligen alla NHL-coacher huvudvärk de senaste åren.
En sak som är säker, och alla lag vet om det, är att Ovechkin kommer stå helt stationär vid vänstra cirkeln och vänta på en pass för sin patenterade one timer.
En del lag väljer att nästan punktmarkera Ovechkin, men då ger man firma Oshie/Bäckström/Carlson ett 4-3 vilket inte heller är att föredra.
Ska tilläggas att Ovechkin missat en match och Bäckström gjorde comeback efter skada senast (1+2 direkt). Bäckström hade flest powerplaypoäng i ligan förra året.

Flames har fått en riktigt tuff start, man är 1-4-0 och sitter just nu med en tre matchers förlustsvit. Verkligheten kanske kommit ikapp förra årets stora överraskning Calgary? Flames sitter dock inne på en frejdig offensiv med riktigt skön fart och publikvänlig hockey. Flames PP är 21.4 %, vilket är ganska average i ligan.


Det här är dock ett spel som inte helt är baserat på hur extremt duktiga just Caps är i PP. Caps väntas ställa Braden Holtby i kassen. Flames å andra sidan har inte den där självklara förstekeepern och varken Hiller eller Rämö har bevisat att de förtjänar titeln.

Rämö (0-2-0 / 90.4 % / 3.53 GAA) är bekräftad starter

Holtby (3-1-0 / 92.0 % / 2.04 GAA) är förmodad starter.


Ö 1.5 PP-mål för Caps @2.40 hade jag slagit till på direkt, men Ö 1.5 PP-mål i matchen känns väldigt generöst. Jag investerar 5/10 units.

Ett kul sidospel är Ovechkin Ö 3.5 skott @1.50. Han har 14 skott på tre matcher än så länge och snittar 6.5 skott/match i karriären på 10 matcher mot Flames. Spelen finns på Betsafe.

Följ mig på twitter för fler spel, @NHLpleppan.

Lycka till!


Spela på Wahington Capitals @ Calgary Flames hos Betsafe
Spela nu
nhlpleppan - 20 Oktober 2015 - 19:01
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: