Tycker ö2,5 mål mellan City och Sevilla är okej.

Inget supehögt odds, men jag tycker det har alla förutsättningar att bli målrikt.

Tredje matchen i grupp D, som ser ut så här:

1 Juventus 2 2 0 0 4-1 6
2 Sevilla 2 1 0 1 3-2 3
3 Man City 2 1 0 1 3-3 3
4 Mönchengladba 2 0 0 2 1-5 0

Nyckelmatch i kampen om avancemang det här. City bör vinna för att sätta sig i ett bra läge inför fortsättningen. För Sevilla är kryss förmodligen mer okej.

Mängder av skador i City, som saknar Agüero, Silva, Kompany, Clichy, Mangala och Nasri. Tänkbar elva:

Hart
Zabaleta, Kompany, Otamendi, Sagna
Touré, Fernandinho
Navas, Sterling, De Bruyne
Bony

Tycker det där är en helt sjukt bra elva sett till de skador som laget har. Det blir ju så när man värvar som City gör under somrarna. För mig finns det tillräckligt mycket offensiv kraft för att såra Sevilla på hemmaplan. Defensivt vet vi att City varit rätt naiva i Europaspelet. Exempelvis har man släppt in mål i 16/17 senaste CL-matcherna. Även i ligan har man släppt in en del mål senaste tiden.

Sevilla har haft en rätt tuff start på ligaspelet, men brukar vara rätt vassa i Europa. Haft en del omsättning på spelarfronten och kommer säkert bli bättre ju längre säsongen lider. Tänkbar elva:

Rico
Coke, Andreolli, Kolodziejczak, Tremoulinas
N´Zonzi, Krychowiak
Vitolo, Banega, Krohn-Dehli
Gameiro

City går för seger och håller sällan nollan. Spanska lag är tillräckligt skickliga för att såra engelska lag som rätt ofta går bort sig i Europaspelet. Kan se båda lagen göra mål här och med tanke på hur City allt som oftast blåser på oavsett ställning så känns det som att den här matchen kommer vara intensiv och chansrik i 90 minuter.

För den som tycker 1.65 är lite lågt går det säkert att vänta upp oddset till runt 1.80 genom att spela live efter 7-8 minuter av matchen.

@nokkan21

This is the stats tab
This is the post tip