Speltips Stoke - Watford

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2015-10-24 16:00
Land: England
Liga: Premier League
Odds: 4.40
Tips: 1 -1.5
Spel: Stoke med asian handicap -1.5. Stoke att vinna med två mål eller fler.

Fortsätter tjata om Stoke! Ett Stoke som har hög kapacitet och nu verkar vara riktigt på gång med tre raka Premier League-segrar. Visserligen mot motstånd som Bournemouth, Aston Villa och Swansea. Man har dock tagit två raka bortasegrar och det är svårt oavsett motstånd i Premier League. Motståndet är ju inte heller tuffare den här gången…

Stoke har slutat nia i Premier League de två senaste säsongerna och har ett ännu bättre lag den här säsongen. Efter en trög säsongsinledning där de ändå spelade rätt bra men inte fick med sig så många poäng talar nu väldigt mycket för Stoke framöver. Nyförvärven med Shaqiri och Afellay i spetsen börjar komma in i laget allt mer och även Bojan som var skadad större delen av förra säsongen kan ses som ett nyförvärv. Bojan har varit fantastisk på slutet tillsammans med Arnautovic. Stoke får dessutom snart, kanske redan i den här matchen, tillbaka lagkaptenen och vasse mittbacken Shawcross. Det kommer göra väldigt mycket för lagets försvarsspel. Målvakten Butland gjorde debut för England i den senaste EM-kvalmatchen och har varit väldigt bra i Stoke-målet. Där visste Stoke verkligen vad de gjorde när de skolade in Butland och ersatte Begovic. Butland är minst lika bra som Begovic redan nu. Som sagt, väldigt mycket talar för Stoke framöver och de gjorde en riktigt bra match mot Swansea senast där de dominerade matchen med fint kortpassningsspel trots bortaplan. Det är ett helt nytt Stoke vi ser numera.

Som många nykomlingar brukar göra så började Watford säsongen bra. På slutet har det dock gått tyngre med bara en poäng på de tre senaste matcherna. Det känns som de båda lagen har en motsatt formkurva där Stoke är på väg uppåt och Watford på väg nedåt. Även om Ighalo sett vass ut framåt så har Watford styrka så här långt varit defensiven då de släppt in få mål. Det gällde dock inte senast då man förlorade med 3-0 hemma mot Arsenal. Watford är ett lag som kämpar, sliter och gnetar men saknar den där riktiga spetsen. De kommer få kriga hårt för att hänga kvar i Premier League.

Även om det så här långt bara skiljer två poäng till Stokes fördel i tabellen så tycker jag att det är klar fördel för Stoke då man jämför de båda klubbarnas lag och trupper. Det finns en helt annan kvalitet i Stoke. Då jag dessutom inte hittat några nya avgörande skador och avstängningar så tror jag väldigt mycket på Stoke den här gången. Högre kvalitet och bättre form räcker väldigt långt! Då Stoke ser bättre och bättre ut för varje match och de offensiva spelarna fungerar allt bättre tillsammans, särskilt nu då de kan spela mer avslappnat efter den svaga säsongsinledningen, så tror jag snart vi får se en riktig islossning för Stoke. Jag tror den kommer redan nu då Watford hemma känns som ett mycket passande motstånd för tillfället. Jag spelar därför på att Stoke vinner med minst två mål till ett mycket tilltalande odds!

Spel: Stoke med asian handicap -1.5 - odds 4.40 hos Unibet

För er som gillar långtidsspel så har jag hittat två fantastiska odds hos bet365. Det första är Stoke att sluta på övre halvan i Premier League. De har slutat nia i Premier League de två senaste säsongerna och är ännu bättre nu. Den svaga säsongsinledningen har höjt oddset och vi får nu hela 3.25 på att Stoke slutar topp 10 i Premier League. Ett helt galet odds och så gott som gratis pengar för er som orkar vänta till maj.

Det andra spelet är Stoke att vinna Premier League utan Big Six (Man City, Man Utd, Chelsea, Arsenal, Liverpool och Tottenham. Som det ser ut nu så innebär det i praktiken att Stoke ska sluta före Everton, Southampton, West Ham och Crystal Palace. Övriga räknar jag bort. I mitt tycke har Stoke lika bra chans som något av dessa lag. Särskilt då Stoke bara kommer bli bättre och bättre och även snart får tillbaka Shawcross. Stoke har även de rikaste ägarna av dessa klubbar vilket inte kommer missgynna dem i transferfönstret i januari. Oddset på det här är i skrivande stund hela 17.00. Ett helt galet värdespel!
Spela på Stoke - Watford hos Unibet
Spela nu
mr_england - 20 Oktober 2015 - 23:44
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Julle - 2015-10-23 17:46

Tack för respons på tankarna kring Spursmatchen! :)

Akberg - 2015-10-23 17:27

Mycket fint spel!

Mackan12 - 2015-10-23 12:34

Julle: Tror också på den. Tottenham vilade bla Kane i torsdags. Men hade inte vågat HCP.

mr_england - 2015-10-23 11:44

Julle: Förstår dina tankar gällande Tottenham. Jag skulle dock vilja haft ett högre odds. De spelade trots allt en bortamatch i EL i torsdags och det är nu bortaplan i Premier League. Även om jag rent allmänt tror att Bournemouth kommer tappa framöver och åka ur Premier League.

Men jag borde egentligen inte uttala mig då jag inte har koll på hur många spelare Tottenham vilade i torsdags, skador, läget i Bournemouth mm :) Talar mkt av det för Tottenham då är det nog ett bra spel.

Julle - 2015-10-22 23:12

Ryggar denna + långtidsspelet! Funderingar kring Bournemouth - Tottenham mr_england? Tottenham till 2.20 alternativt -1.5 till 4.10 känns också ruggigt bra.

mr_england - 2015-10-21 13:58

Jonas: Känns som det är mkt bättre värde i -1.5. Satsa 100 kr på rak etta och det ger 115 kr i ren vinst. Satsa 100 kr på -1.5 och få 340 kr i ren vinst om det sitter. Det för ett måls skillnad.

Dessutom känns Stoke på klar uppgång och förr eller senare måste det ju komma en tvåmålsseger eller större. Starkt känsla för att Stoke kommer göra en grym match på hemmaplan med tre raka PL-segrar i ryggen.

Jonas O. - 2015-10-21 13:42

Tack för bra rek. fegar dock och kör bara ettan.

mr_england - 2015-10-21 10:15

super_pippo: Håller med. Fantastiskt odds för två säsonger sedan med 5.00. Oddset på Stoke topp 10 sjunker dock tyvärr för varje säsong som går. 3.25 nu, var 2.50 - 2.75 innan säsongen startade, är ett jätteodds om man bara orkar vänta på utbetalningen.

super_pippo - 2015-10-21 08:59

Kan bara hålla med om långtidsspelen. Spelat Stoke top 10 flera år nu och har en tung insats nu då jag spelade mer när oddset stod i över 5 ggr pengarna! Ser fram emot en fin utdelning när säsongen är slut:)

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: