Speltips

Speltips Tomic - Baghdatis

Sport: Tennis Spelstopp: 2015-10-21 13:30 Spela här

Speltips Tomic - Baghdatis
Land: Sverige Liga: ATP Stockholm
Odds: 1,61 Speltips: Tomic
2015-10-21 13:30 Tomic - Baghdatis Tomic 1,61 Tennistipset

Stockholm Open står på tapeten & det är australiensaren Bernard Tomic, som ställs emot cyprioten, Marcos Baghdatis. Tomic har varit stabiliteten själv på senaste tiden & ser han som en klar favorit mot Baghdatis.

Tomic har uppumpat självförtroende och stormar in till Stockholm-Open med en fantastisk form. Förra veckan besegrade han Verdasco, Ferrer samt Gasquet. I kvartsfinalen av Shanghai, så stod Djokovic i vägen. Trots att han förlorade i två raka set, så var han den enda som tog Djokovic till ett TB & han stod för en helt makalös tennis i första set. Tomic är som ett med hardcourt underlaget. 30 vinster samt 13 förluster på HC under 2015 säger en del om vilket underlag han föredrar att spela på.

Baghdatis spel har gått upp & ner under året. Att han har 15-12 som matchfacit på hardcourt är stabilt, men ingenting som går att jämföra med Tomic facit. Baghdatis besegrade Querrey i första omgången, mycket tack vare Querreys serve, som inte gick att känna igen. Nu möter han alltså en topp 20 spelare, som cyprioten endast besegrat en gång under 2015. Skall han kunna ta en ny skalp? Icke troligt, enligt mig.

Tomic har en skyhög potential & mycket utav den varan fick vi se förra veckan. Tar han med sig den fina formen från Shanghai till Stockholm, så är det glasklart vem som går vinnandes ur striden. Nyper Tomic som matchvinnare @1,61 på bet365 .

Tennistipset - 21 Oktober, 2015, 01:22

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!