Speltips Varberg-Tyringe + Vinslöv-IFK Ystad

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2015-10-21 19:00
Land: Sverige
Liga:
Odds: 2,77
Speltips:
Spela på Speltips Varberg-Tyringe + Vinslöv-IFK Ystad
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på
Debuterar som rekare och jag gör det med en dubbel som känns riktigt, riktigt bra.
I hockeyns division ett södra tar Varberg emot nykomlingen Tyringe, ett Tyringe som har problem. Stora problem. Inte nog med att laget ligger sist, nu ställer dessutom två blytunga skador till det.
Lagets offensiva stjärna från i fjol Kim Runermark har missat de senaste matcherna på grund av skada och han är fortsatt borta. Ett tungt avbräck för en offensiv som haltar rejält. Tyringe har ännu inte mäktat med att göra fler än två mål under ordinarie speltid denna säsongen.
Som om inte det vore nog kom i går dråpslaget att lagets backstjärna Mathias Sjöberg missar resten av säsongen på grund av en efterhängsen axelskada. Han har tillsammans med Joel Persson hållit ihop försvarsspelet som fungerat ok. Nu kommer övriga backar att få slita hårt, och det kommer att sätta sina spår.
Inför säsongen sparkade Tyringe dessutom en av fjolårets ledande backar André Schultz eftersom han hellre såg på fotboll än tränade hockey - http://www.nsk.se/2015/09/15/han-far-sparken-av-tyringe/ - så defensiven ser inte bra ut.
Nu ställs detta skadeskjutna Tyringe, som inte kryllar av spelare som tar hand om taktpinnen i motgång, mot ett Varberg som i senaste omgången besegrade då serieledande Kristianstad. Att då få 1,85 (flera bolag) på Varberg känns som en bjudning.

I handbollsallsvenskan tar nykomlingen Vinslöv emot IFK Ystad, och det är två lag som har helt olika målsättningar (IFK Ystad uppåt och Vinslövs klara sig kvar).
Efter fem omgångar har lagen lika många poäng, men senaste åkte Vinslöv på en rejäl smäll borta mot Skånela. Och risken finns att de får inkassera en ny förlust i kväll, sin fanatiska hemmapublik till trots.
Lagen möttes två gånger på försäsongen och då vann IFK Ystad enkelt båda gångerna, och inför kvällens match har Vinslöv två tunga avbräck. Målvakten Markus Mattsson som storspelade de första matcherna med saknades senast är åter borta, och detsamma gäller Anton Jönsson som leder anfallsspelet och även är en viktig kugge som spets i försvarsspelet.
Båda dessa saknades mot Skånela och då blev det förlust med 36-21. Nu saknas de igen, plus att det finns frågetecken för ytterligare spelare, och det ska mycket till för att Vinslöv ska rubba ett på alla punkter bättre IFK Ystad.
1,50 (flera bolag) känns givet att spela.

Jag spelar en dubbel och känner mig segerviss. Kommentera gärna och kom med synpunkter.
Spela på Varberg-Tyringe + Vinslöv-IFK Ystad hos Unibet
donk68 - 21 Oktober 2015 - 11:26
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Lindholm - 2015-10-21 18:21

Kompletterade denna rek med ö1,5 mål i Malmö, Paris & Manchester. Den femlingen ger 4,66 hos staten! Tackar på förhand Donk! Hoppas att det snart blir fler rekar från dig. :)

gingapapa - 2015-10-21 15:01

Ryggar! Grym info!

filipboman - 2015-10-21 13:23

Den hänger vi med på!

samppa - 2015-10-21 13:18

sådan info man älskar
den dubbeln spelas!!!

Lindholm - 2015-10-21 12:58

Kanonrek! :)

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: