Dessa par mötte varandra förra veckan i Fairfield. Då var spelbolagen helt fel ute och vi fick höga 1.83 på Ball/Brown som enkelt vann med 6:2 6:1. Denna gång har de bättre koll men 1.50 är fortfarande bra.

Både Ball och Brown är betydligt bättre dubbelspelare än motståndarna. Ball har gjort det bra på challenger/future touren detta år och har 2 challengertitlar och 3 futuretitlar. Även Brown har gjort det relativt bra och har detta år två challengertitlar.
I dagsläget är ball rankad 159 i dubbel (kommer vara innanför 100 nästa år) och Brown 91. De spelade sin första turnering ihop förra veckan och förlorade finalen emot Brunström/Nielsen efter supertiebreak. Brown som även gått ut med att han nästa år kommer spela dubbel ihop med just Carsten Ball. Det kommer bli ett intressant par att följa.

För två veckor sedan vann Zemlja/Kavcic titeln i Sacramento. Det är därför de överskattas en aning av spelbolagen. De hade en enkel lottning och i finalen besegrade man Brown/Brands. Dessa herrar spelar sällan dubbel dessa dagar och när de väl gör det åker de ut tidigt. Kavcic är idag rankad 438 i dubbel och Zemlja 554. Det säger rätt mycket om hur mycket dubbel dessa herrar faktiskt spelar...


6:2 6:1 blev det till Brown/Ball förra veckan. Tror det blir en relativt komfortabel seger denna gång också. Finns till 1.50 hos bet365 .

This is the stats tab
This is the post tip