Speltips

Speltips Edmonton Oilers - Detroit Red Wings

Sport: Ishockey Spelstopp: 2015-10-22 03:30 Spela här

Speltips Edmonton Oilers - Detroit Red Wings
Land: Kanada Liga: NHL
Odds: 1.847 Speltips: Wings ML
2015-10-22 03:30 Edmonton Oilers - Detroit Red Wings Wings ML 1.847 hockeystick

Edmonton Oilers - Detroit Red Wings

Goalies: Talbot (confirmed) vs Mrazek (confirmed)

Nybyggnationslaget Edmonton Oilers gästas inatt av klassiska laget Detroit Red Wings efter att ha fått vilat 2 dagar.

Oilers som har något spännande på gång har skött sig bra mot sina kanadakompisar om man får kalla de så då man besegrat både Calgary Flames (5-2) och Vancouver Canucks (2-1) på bortais i sina två senaste matcher. Efter en knackig inledning på säsongen har man trampat igång och det är riktigt kul i mina ögon att Connor McDavid börjat hitta nätet. En sådan enorm press på en så ung spelare är inte lätt att hantera, men jag tycker McDavid inte visar prov på några tendenser till choke utan trampar på och spelar byte efter byte och ger 100%.

Man ställs inatt mot ett Detroit Red Wings som hade stora förändringar under offseason där inte minst Mike Babcook lämnade för Leafs. I och med detta tyckte både ja och många andra att Wings var svårbedömda inför säsongen då man med ny coach troligtvis kommer med lite annorlunda spelfilosofi, men hittills har man inte sett några problem för spelarna att anpassa sig utan jag tycker Wings ser lika snabba och effektiva som vanligt. Nu har man förvisso förlorat två raka matcher där förlusten mot Carolina på hemmais kanske är den största skrällen. Senast mot Montreal mötte man bara ett för bra lag för dagen trots att rookien Dylan Larkin gav Wings ledningen i matchen. Man föll tillslut med klara 4-1.

I natt tycker ja vi får ett helt okej odds på bortalaget. Oilers är som sagt i en ombyggnation och även fast man har många positiva saker på G, ser jag Wings som det klart tyngre laget på papperet. Wings behöver komma tillbaka till vinnarspåret och jag tror man har goda chanser i natt. När vi får över 1.80 på bortaseger tycker ja det är rätt klart vilken sida jag kommer välja.

Wings har dessutom 8 raka segrar mot Oilers så man trivs bra borta i Edmonton. Valet är känns givet och nattens spel blir alltså

Detroit Red Wings ML @ 1.847 med 4/7 units hos Pinnacle Sports

För fler spel
Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

hockeystick - 21 Oktober, 2015, 19:22

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!