Speltips

Speltips Lazio–Rosenborg

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-10-22 19:00 Spela här

Speltips Lazio–Rosenborg
Land: Europa Liga: Europa League
Odds: 2.20 Speltips: 1 –1.5
2015-10-22 19:00 Lazio–Rosenborg 1 –1.5 2.20 RalleArvid


Tre raka spel satta med god marginal till oddsen 2.00, 2.30 och 2.55 senast gör att vi har fin höstvind i segeln när det är dags för en liten favoritdag i veckan. Nämligen torsdag då utbudet från Europa League är fint. Givetvis ser jag ingen anledning till att sänka ribban utan kliver återigen in på ett objekt som ger en god bit över dubbla pengarna.

Säsongen här hemma i norden och i Norge börjar gå mot sitt slut och benen börjar bli lite segare, lite långsammare och lite mer orkeslösa på spelarna. Ligan är dessutom avgjord i grannlandet och hur man än vrider och vänder på det är det tror jag det av naturliga skäl varit svårt att tända till och ställa om på träningarna i Trondheim.

Låt gå för att ledarstaben tillgodoser spelarna med de absolut bästa och noggrannaste förberedelserna i veckorna, förmodligen flera veckor i förhand inför en sådan här drabbning, men det är inte detsamma som att spelarna klarar av att komma in till match med samma påkopplade elektriska setting som är fallet exempelvis till en seriefinal eller för all del en Europamatch på hemmaplan (lex Malmö FF igår kväll).

Lägg till dessa ovanstående passagerna att det givetvis rör sig om klasskillnad lagen emellan. På varenda position. Lägg ytterligare där till ett så pass tungt faktum som att Lazio har hemmaplan. Vilket inte spelar liten roll till vardags, inte mindre roll när det gäller Europa-spel.

Lazio har sex raka segrar på hemmaplan och bara i en enda seger av dem har deras målproduktion stannat endast vid ett mål.

Förutom hemmaförlusten mot Inter har Lazio elva vinster och två oavgjorda på hemmaplan (derbyt mot Roma är varken hemma- eller bortamatch i traditionell mening) under en magnifik run från februari till dags dato. Under den tiden har laget tagit emot lag som Udine, Leverkusen, Fiorentina, Napoli och Palermo. Jag vet inte vilket av dessa lag jag ska jämföra Rosenborg med men ja, ni förstår själva. Om Lazio undvikit att förlora och inte bara det, dessutom vunnit i princip allt på hemmaplan under ett halvårs tid ser jag inte hur ett lag från Norge skulle vara speciellt nära att hota dem i ett så här pass tidigt skede av Europa League och säsongen då det är regel snarare än undantag att matcha starkast möjliga lag.

Större kompetens generellt men framförallt högre tempo och effektivitet kommer betyda att Lazio gör minst två mål hemma mot Rosenborg. Det bör räcka för att säkra segern och jag tycker att omgångens bästa spel är att Lazio lyckas knäcka Rosenborg med minst två måls marginal.

1 med hcp –1.5 spelas till fina 2.20 hos bet365 .com

Lycka till lads!

Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 21 Oktober, 2015, 22:21

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!