Speltips Fiorentina - Lech Poznan

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2015-10-22 20:45
Land: Italien
Liga: Europa League
Odds: 2,10
Tips: 1 vinna och hålla nollan
Skam den som ger sig. Såg Juventus - Gladbach i går och hade bara Juve nått upp till en godkänd standard i anfallsspelet hade de vunnit. Nu var det stillastående och Paul Pogba försökte sedan göra precis allt på egen hand. 0-0, men jag var rätt ute i att Gladbach inte skulle ha något att hämta framåt. Knappt en målchans. Tror på liknande scenario i kväll när italienska serieledaren Fiorentina gästas av ett Lech Poznan i kris.


# Team MP W D L F A D P
1 Basel 2 2 0 0 4 1 +3 6
2 Fiorentina 2 1 0 1 5 2 +3 3
3 Lech Poznań 2 0 1 1 0 2 -2 1
4 Belenenses 2 0 1 1 0 4 -4 1

Omgång 1
Fiorentina - Basel 1-2
Lech Poznan - Belenenses 0-0

Omgång 2
Belenenses - Fiorentina 0-4
Basel - Lech Poznan 2-0

Fiorentinas form
F, V, V, V, V

Senaste match
Napoli - Fiorentina 2-1

Poznans form
O, F, F, O, V

Senaste match
Lech Poznan - Ruch Chorzow 2-2

Fiorentina åkte hem lottlösa från Napoli och åkte på första förlusten i ligan sen omgång två borta mot Torino. Däremellan idel segrar, förutom torsken hemma mot Basel, och ofta bra spel i båda riktningarna. Paolo Sousas försvarsspel har imponerat på mig, särskilt när man åkte och körde över Inter med 4-1 i Milano. Tittar vi på hemmaspelet har fansen i Florens varit bortskämda med mål framåt och tätt bakåt. 2-0 mot Milan, 1-0 mot Genoa, 2-0 mot Bologna och 3-0 mot Atalanta. Plumpen kom som sagt hemma mot Basel, men den följde man upp med 4-0 i Portugal. Fiorentina brukar ta Europa League seriöst och även om Valero och Alonso saknas i dag, ska man ha vad som krävs för att spöa ett Lech Poznan i kris. Ja, polackerna har inte gjort ett mål i gruppen, men desto värre är att den inhemska storklubben ligger sist (!) i serien efter tolv omgångar. Kebba Ceesay och Kasper Hämäläinen kan inte direkt stortrivas i klubben just nu och det ser ut som att årets upplaga redan nu är ett fiasko.

Fiorentina squad to face Lech Poznan: Astori, Babacar, Bernardeschi, Blaszczykowski, Diakhate , Fernandez, Ilicic, Kalinic, Pasqual, Rebic, Roncaglia, Rossi, Sepe, Suarez, Tatarusanu, Tomovic, Vecino, Verdu.

Saknar fina Borja Valero och Alonso. Väljer därför inte att gå in på storseger i första hand, men Fiorentina vill säkerligen städa av Poznan för att därmed mer ta ett stort kliv mot slutspel i turneringen. Möter Roma i helgen så kan vara så att man nöjer sig med att vinna med en, två bollar.

SPELTIPS
Finns en del alternativ här. Halvtid/fulltid eller vinna med två mål till drygt dubbla degen? Tycker ändå det som känns bäst är Fiorentina att vinna och hålla nollan till 2,10 hos Nordicbet (3/5 units). Fiorentinas försvarsspel har varit riktigt bra, framförallt på hemmagräs, och Poznan får nog bara inrikta sig på att hålla nere siffrorna här i kväll. Noll gjorda mål på två EL-omgångar är väl sådär bra gjort av polackerna - och på Artemio Franchi får man nog inget gratis.

Vad spelar ni?

@lellesandahl på twitter
Spela på Fiorentina - Lech Poznan hos Nordicbet
Spela nu
LelleSandahl - 22 Oktober 2015 - 16:21
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: