Speltips Liverpool - Rubin Kazan

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2015-10-22 21:00
Land: England
Liga: Europa League
Odds: 2.12
Speltips: -1.5
Spela på Speltips Liverpool - Rubin Kazan
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på -1.5
Jürgen Klopp gör entré på Anfield ikväll, när Rubin Kazan kommer på besök i den tredje gruppspelsomgången i Europa League.

Tabell:
1. Sion 2 1 1 0 +1 4p
2. Liverpool 2 0 2 0 0 2p
3. Bordeaux 2 0 2 0 0 2p
4. Rubin Kazan 2 0 1 1 -1 1p

Liverpool reste till London denna gångna helg där laget ställdes mot Tottenham. Klopp var ny tränare i laget och förväntningarna var stora. Kortfattat tycker jag att tysken gjorde en bra insats med spelarmaterialet laget har. Man förväntade sig inte något mer och mycket mer fick man inte heller. Vi fick se ett betydligt högre presspel som bröt Tottenhams chanser att bygga upp anfall, gynnade dock gott. Tillbaka till Europa League-spel och Rubin Kazan står som motståndare.

Rubin Kazan från Ryssland och spelar i ryska Premier League. Där placerar sig laget på en 13:e plats, av 16. I helgen vann man första matchen på sex matcher. Tre vinster på öppnande 12 matcher i ligan. Laget kämpar rättare sagt. I gruppspelet för EL har laget spelat lika (0-0) mot Bordeaux och förlorat (2-1) mot Sion, en poäng insamlade alltså.

Liverpool placerar sig, som tabellen visar, på en andraplats med 2 poäng. 1-1 mot Bordeaux och Sion. Sett i alla tävlingar så har Liverpool inte förlorat på de sju senaste matcherna. Laget fick en Jürgen Klopp-boost som väcktes i matchen mot Tottenham och jag tror att laget kan vara inne i ett bra sting inför matchen mot Rubin Kazan. Alla poäng behövs i gruppspelet och ettan Sion har, i skrivande stund, två poäng mer än Liverpool.

Läget i lagen:
Liverpool: Har fortfarande en aningen tung skadelista. Sturridge saknas fortfarande då hans knä ännu inte är friskt. Saknas gör även Ings, Gomez, Firmino, Benteke, Henderson och Flanagan.
Rubin Kazan: Inga spelare saknas.

Kommentar:
Jürgen Klopps första match på Anfield, tror detta kan ge laget en boost. Rubin Kazan ska man städa undan på hemmaplan. Tror på en seger.

SPEL: Jag spelar Liverpool -1.5 hos Unibet, med 1.5/5 units.

Snart är det helg och imorgon kommer det första spelet ut, har några ideér. Häng på!

Twitter@HolmbergAke
Spela på Liverpool - Rubin Kazan hos Unibet
Spela nu
Akberg - 22 Oktober 2015 - 20:33
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: