Speltips

Speltips Seattle vs San Francisco

Sport: Amfotboll Spelstopp: 2015-10-23 02:00 Spela här

Speltips Seattle vs San Francisco
Land: USA Liga: NFL
Odds: 1,90 Speltips: Seattle -6,5
2015-10-23 02:00 Seattle vs San Francisco Seattle -6,5 1,90 RoloMartins

Seattle Seahawks gästar San Francisco 49'ers och det med två segrar på sex matcher, vilket får ses som ett misslyckande. Ifjol Super Bowl. I år ett enda stort frågetecken. So far that is. Nu börjar de skadade spelarna återkomma.

Seattle som innehar "Legion of Boom" i sitt defense, en QB i Russell Wilson som kan kasta långt OCH springa fort, en Marshawn "Beast Mode" Lynch som RB och nytillskottet TE Jimmy Graham. HUR kan detta Seattle enbart ha två segrar på sex matcher?

Frågan är berättigad. Fakta är att Seahawks inte lyckats stänga matcherna. De senaste två matcherna har laget varit i trygg ledning i fjärde quartern, men ändå lyckats förlora. I Bengals-matchen näst senast hade Seattle en ledning med 17 poäng, men lyckas tappa den. Mot Panthers senast likaså. Det märkliga är att om vi pratat fjolåret hade Seattle spelat på klockan och haft game management "clock ball" i kvadrat och med garanti "stängt" matcherna. I år är det tvärtom. So far.

I natt kommer det att bli ändring på det, då man möter Kaepernicks 49'ers som sett lite piggare ut på slutet, men överlag spelat otroligt ojämnt. 49'ers har gett upp närmare 300 passing yards per match, vilket är oroväckande mycket. 49'ers har tappat många spelare och inte fått till det. Nu senast funkade såväl Kaepernicks passningspel, WR's "catchförmåga" och RB's rörelsemönster. MEN inatt lär det bli extremt tufft, trots hemmaplan.

Storylines:

1. Seattle har inte råd att förlora kvällens match. De har ett ganska tufft schema kvar och i sin division vinner övriga svåra kombattanter, vilket gör att detta är en måste-match för Seahawks. Win-only-mode!

2. Kaepernick är 1-5 mot Seattle inkluderat playoffs. Seattles defense har "ägt" honom.

3. Marshawn Lynch gör nu sin andra match efter sin skada. "Beast Mode" kommer göra skillnad med en match innanför västen. Vi pratar om fjolårets absolut bästa running back i sin bästa stund. Seattles olika speloptions kommer berika QB Russell Wilsons prestation i afton.

4. Seahawks "Legion of Boom" satt själva ner under måndagen för att gå igenom vad som fallerat på slutet. När den grupperingen är PÅ, då finns det inget som rör dem, utan motståndaren får bara smaka på ruggigt vasst försvarspel. Jag är övertygad om att Chancellor, Thomas och Sherman kommer ut med grym revanschlusta och bara skall vinna denna fajt. Ingen kommer släppas över bron.

5. Seahawks QB Russell Wilson är en "snabb" kille i sin passing pocket och tar normalt snabba beslut; passa eller springa. Han är lynrask. Nu har han äntligen en Marshawn Lynch att ge bollen till och kan fördela ansvaret. Mycket viktigt.

När krutröken lagt sig kommer Seattle att stå som slutsegrare i denna fajt. Det blir en holmgång, men Kaepernicks statistik mot Seahawks är genant usel och inget tyder på förändring i afton.

Jag spelar Seattle Seahawks -6,5 hos bet365 .com till oddset 1,90.

/RoloMartins

RoloMartins - 22 Oktober, 2015, 20:14

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!