Speltips

Speltips Krajicek - Novikov

Sport: Tennis Spelstopp: 2015-10-23 20:00 Spela här

Speltips Krajicek - Novikov
Land: Land Liga: Las Vegas
Odds: 1.72 Speltips: Över 21,5 gem
2015-10-23 20:00 Krajicek - Novikov Över 21,5 gem 1.72 Tennistipset

Kvartsfinal i Las Vegas. Krajicek och Novikov ställs emot varandra för andra gången detta år.

Dennis Novikov är i ruskigt bra form. Han är idag rankad 147 och har sedan mitten av September två Challengertitlar. På senaste 16 matcherna har han ett facit på 14 vinster och 2 förluster. Några spelare som Novikov besegrat är Harrison, Polansky, Kozlov, Kuznetsov, Klein och nu senast Evans här i Las Vegas. Framgången i Novikovs spel har främst varit hans serve och forehand som funkar riktigt bra. Men senaste månaderna har backhanden varit betydligt bättre och han missar inte alls lika många misstag som tidigare.

Krajicek är nu tillbaks på hemmaplan och Challengertouren efter att ha spelat ATP turneringar några veckor nu. Han hade störst framgång i Tokyo där han i kvartsfinalen fick se sig besegrad av Wawrinka.
Krajicek servar helt okej och är stabil från baslinjen. Han har även ett bra nätspel som han utnyttjar när han får tillfälle. En fördel som han har i detta möte är att han är vänsterhänt. Trots att Novikov backhand blivit bättre är den inte alls lika bra som hans forehand.
Krajicek mötte Michalicka i förra omgången och då vann han med 7:5 7:5. Krajicek var rätt kall i Michalika serve och då fick Michalicka under matchen bara in 52% första servar.

Dessa herrar möttes i mitten av Augusti och då vann Krajicek med 6:7 6:4 7:6. Tror det blir något liknande denna gång.

Över 21,5 gem hittar ni hos bet365 till 1.72.

Tennistipset - 23 Oktober, 2015, 14:13

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!