Speltips

Speltips Berdych - Dimitrov

Sport: Tennis Spelstopp: 2015-10-23 18:30 Spela här

Speltips Berdych - Dimitrov
Land: Sverige Liga: ATP Stockholm
Odds: 1,63 Speltips: Berdych
2015-10-23 18:30 Berdych - Dimitrov Berdych 1,63 Tennistipset

Förra årets final i Stockholm Open stod mellan Berdych - Dimitrov. Nu möts herrarna igen, dock i ett tidigare stadie. Mycket talar för Berdych, inte bara med tanke på förra årets vinst i Stockholm Open, utan också med tanke på Dimitrovs nuvarande form.

Dimitrov har gått ner några nivåer sedan förra året. Från att ha varit en topp 10 spelare, så är han i skrivandets stund rankad 26. Ett matchfacit på 28 vinster samt 19 förluster är ingenting som sätter skräck på motståndaren. Det är två orsaker till Dimitrovs nedgång sedan förra året. Hans backhand sviktar, han blir enormt kort i banan vilket ger motståndaren utrymme att attackera bollen. Den mentala biten i spelet saknas också för närvarande. Mycket har till stor del att göra med självförtroendet, att han inte har vunnit tillräckligt med matcher i år.

Berdych skall ha all eloge. Att han år efter år befinner sig bland topp 8 i världen är anmärkningsvärt. Snacka om att ha kontinuitet i sitt arbete. Till skillnad från Dimitrov, har Berdych ett matchfacit på 51 förluster samt 18 förluster. Han trivs enormt bra på det snabba underlaget i Stockholm & har två turneringssegrar.

Förra året möttes dessa herrar finalen av Stockholm Open, då vann Berdych en tight tresetare. Nu är förutsättningarna helt annorlunda, men oddsen är relativt jämna. För mig är favoriten klar. Jag plockar Berdych alla dagar i veckan till @1,63 på Unibet .

Tennistipset - 22 Oktober, 2015, 23:23

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
ohman22 - 2015-10-23 18:31:10

Underlaget betraktas INTE som snabbt av spelarna, av denna anledning väljer ju flera"storservar" att spela på annat håll denna vecka