Vill ni se matchen så visas den hos bet365 . Om det nu inte finns bättre saker att syssla med en lönefredag, vill säga.

Hur som helst.
Vad har vi här?
Jo.
En nästjumbo i Hoffenheim som startade säsongen som ett supersänke men som på senare tid har spelat upp sig.
Raden 1-3-5 är aldrig smickrande, men faktum är att en seger och två oavgjorda utav de där har tagits under de fyra senaste omgångarna. I slag alltså. De poängmatcherna kom för övrigt i ett stim av tre raka. Men nu senast så stod Wolfsburg på Volkswagen Arena på schemat, och då spelar det oftast ingen roll om formen står i zenit, det blir torsken ändå. Vilket också skedde nu.
Dock. De skakade Vargarna en smula och hade 2-2 en bit in på andra halvleken innan hemmalaget sprang i från till 4-2. Ingen insats att skämmas över.
Framförallt är två gjorda mål klart bra att göra där, som nästjumbo i ligan.
Fast å andra sidan så är Hoffenheim just nu ett rätt ovanligt lag för att ligga där man ligger. För anfallsmässigt så kan man mäta sig med en ligatrea som Schalke med sina tolv gjorda mål. Bara Bayern och Dortmund som sprungit iväg och utmärkt sig med masstalet fler mål än Hoffenheim.
Nej, problemet ligger i den andra änden, för att Hoffenheim lyckas att hålla nollan, det är ytterst sällsynt.

Wolfsburg - Hoffenheim 4:2
Hoffenheim - Stuttgart 2:2
Augsburg - Hoffenheim 1:3
Hoffenheim - Dortmund 1:1
Mainz 05 - Hoffenheim 3:1
Hoffenheim - Bremen 1:3
Darmstadt - Hoffenheim 0:0
Hoffenheim - Bayern München 1:2
Leverkusen - Hoffenheim 2:1

En gång har det skett. Mot nykomlingen Darmstadt. Och matcherna ovan påvisar säsongens samtliga ligamatcher.

Överspelen när Hoffenheim är inblandat brukar ligga lägre än de 1,80 som vi erbjuds nu. Och tanken med det är väl att man möter ett Hamburg som är inne i en liten måltorka med tre raka ligamatcher utan mål.
Förra säsongen hade man också en riktigt tråkig rant med matcher utan mål. Men skillnaden nu är att man i alla fall skapar chanser, och då vet vi alla att målen till slut trillar in.
Och vad passar då inte bättre när man ska möta ett Hoffenheim som bevisligen vägrar att hålla nollan?

Samtliga poängspelare i Hoffenheim finns med från start. Vi snackar Kevin Volland, Eugen Polanski, Eduardo Vargas och Jonathan Schmid. Tryggt och säkert när man vill se mål så det visslar omkring det.
I bortalaget så vill vi se friska och krya herrar i Pierre-Michel Lasogga och Ivo Ilicevic. Och vad jag kan läsa mig till så startar bägge.

Att vi bräcker 2,5-linan, det är jag helt övertygad om.

This is the stats tab
This is the post tip