Speltips Edmonton Oilers - Washington Capitals

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2015-10-24 03:00
Land: Kanada
Liga: NHL
Odds: 1.787
Speltips: Caps Ö2.5 mål
Spela på Speltips Edmonton Oilers - Washington Capitals
Få ett riskfritt spel upp till 1000 Kr
Spela på Caps Ö2.5 mål
Edmonton Oilers - Washington Capitals

Goalies: Talbot (probable) vs Grubauer (confirmed)


EDIT: Det verkar nu som om Anders Nilsson förväntas starta för Oilers i natt. Jag tackar inte nej till det.

Ett formstark Edmonton Oilers tar i natt emot ett minst lika formstarkt Washington Capitals på hemmais.

Edmonton Oilers har verkligen fått igång spelet efter en väldigt knackig start på säsongen. Man inledde med tre raka torskar och frågetecknen ställdes dirket på om Oilers var på rätt väg. Nu har man bevisat att man besitter kompetens och inte minst Connor McDavid har kommit igång och gjort poäng i samtiga 3 vinstmatcher. Han har nu gjort 5 poäng på de tre senaste matcherna och bjöd bland annat på ett riktigt vackert mål mot Wings senast.

Mot Wings vann alltså Oilers med 3-1 vilket få ses som en skräll då Wings brukar trivas bra mot Oilers. Man hade kontroll på matchen från början till slut och var aldrig riktigt pressade under matchen och vann övertygande.

Washington Capitals är på papperet ett betydligt bättre lag än Oilers och man har även inlett säsongen lysande. Med 4 raka vinster delar man ledningen i Metropolitan Division med NY Rangers med med 2 matcher mindre spelade. Man har alltså chansen att gå om i natt. Laget kommer dock in B2B fast med bra GO i laget då man besegrade Vancouver Canucks med 3-2 i går natt. Caps låg under med 2-1 efter två spelade perioder men efter att J.Beagle kvitterat tidigt i tredje avgjorde sedan Alexander Ovechkin med 4.30 kvar på matchen.

Jag ser Caps som klara favoriter i natt trots att man väljer att vila stjärnmålvakten Braden Holtby. P.Grubauer får chansen och jag hoppas han kan ta den då han tidigare haft tendenser att inte prestera när han väl får spela. Oilers är verkligen inte ofarliga men med Capitals fina offensiv och ett PP som är dödligt kommer jag spela

Washington Capitals Ö 2.5 mål @ 1.787 med 3.5/7 units hos Pinnacle Sports.

Över 5.5 mål till lite över 2ggr pengarna är också intressan för den som hellre gillar det.

Caps har även löst Ö2.5 mål i 5/7 senaste mötena.

För fler spel
Twitter: @bethockeystick

Lycka till!
Spela på Edmonton Oilers - Washington Capitals hos Betsson
Spela nu
hockeystick - 23 Oktober 2015 - 17:49
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Goforit - 2015-10-23 23:41

Återstår att se vem som har rätt........! #GREAT8

Hahnen - 2015-10-23 21:09

Total avsaknad av logik i den här reken. Att du väljer att betta på Caps när dem är back2back efter en tuff match igår och spelar backup-målvakten som inte gjort en enda match på säsongen. Dessutom på bortaplan mot ett ungt, hungrigt och utvilat Oilers som precis kommit igång på riktigt. Allt det till det lägre oddset av de två. Fattar inte alls hur du tänker..?

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: