Speltips

Speltips Leicester - Crystal Palace

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-10-24 16:00 Spela här

Speltips Leicester - Crystal Palace
Land: England Liga: Premier League
Odds: 1.80 Speltips: Ö2.5
2015-10-24 16:00 Leicester - Crystal Palace Ö2.5 1.80 Akberg

En match på King Power Stadium som har alla förutsättningar för att bli en bra sådan. Jag tycker mig ha hittat ett överspel med några punkter för högt, hos SBObet. Tabellfemman tar emot Crystal Palace. Två lag som har imponerat på mig med sin fartfyllda och svängiga fotboll. Endast en poäng skiljer mellan lagen och varje poäng räknas.

Tabell:
5. Leicester 9 4 4 1 +2 16p DWDLWD
6. Crystal Palace 9 5 0 4 +2 15p WLLWWL

Leicester överraskar många denna säsongsinledning. Laget ligger på 5:e plats vilket innebär Europa League-spel. Har 19/17 i målskillnad och det svänger sannerligen i lagets matcher. Bara West Ham och Man City har gjort fler mål än Leicester. Samtidigt är inte försvaret det mest stadigaste då laget har släppt in 17 mål. Får man koll på den linjen kommer Leicester att vara med i toppen betydligt längre. Anfallaren Jamie Vardy är en av lagets viktigaste spelare, med sina 9 mål. Även offensiva mittfältaren Riyad Mahrez levererar på mitten med sina genomskärare och mål. Leicester har spelat sex raka Ö2.5-matcher då det svänger bra åt båda hållen. Även 7/9 ligamatcher har slutat över 2.5 mål.
Möter nu ett Crystal Palace som också är svåra att sluta bli impade av. Många höjde på ögonbrynen när klubben klippte Yohan Cabaye från PSG i somras, en spännande övergång som har visat sig gett resultat. Cabaye har kommit in fint i lagen och spelat i samtliga ligamatcher, fyra mål har det blivit också. Crystal Palace har ett desto tätare försvar då laget släppt in 10 mål. Försvarslåset Brede Hangeland och Scott Dann har visat sig som ett fungerande sådant. Damien Delaney är nu dock tillbaka från skada och bör troligtvis starta i denna match, vi får se. Sako och Cabaye har lett laget och kommer inte att vika ner sig mot Leicester i en viktig match som denna.

Läget i lagen:
Leicester: Saknar Ulloa och James.
Crystal Palace: Saknar Wickham, Appiah, Chamakh. Ward är ännu osäker då han kämpar med en knäskada.

Kommentar:
Jag tycker som sagt att denna match har alla förutsättningar för att bli en svängig sådan. Viktiga poäng står på spel då det endast skiljer en poäng mellan lagen. Sbobet ger 1.80 på över 2.5 i matchen, bet365 ger 1.70 tex.

SPEL: Över 2.5 mål till 1.80 hos Sbobet, med 1.5/5 units.

Twitter@HolmbergAke

Akberg - 23 Oktober, 2015, 18:01

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!