Speltips

Speltips Falkenberg - Djurgården

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-10-24 16:00 Spela här

Speltips Falkenberg - Djurgården
Land: Sverige Liga: Allsvenskan
Odds: 1.73 Speltips: Ö2,5
2015-10-24 16:00 Falkenberg - Djurgården Ö2,5 1.73 Polsater

Över 2,5 mål mellan Falkenberg och Djurgården spelas.

Många överspel i allsvenskan från min sida för tillfället, men det är inte så märkligt. Väldigt ofta rätt speciella förutsättningar i matcherna som bidrar till att det blir målrikt och fartfyllt. Djurgårdens senaste match hemma mot Blåvitt var ett rätt bra exempel. Mållöst och noll chanser i första för att sedan explodera totalt i andra. Hade det varit en match mitt i serielunken tror jag att risken för att den matchen skulle sluta mållöst vore betydligt större. Sju av åtta matcher gick ö2,5 i förra omgångs, sex gick ö3,5.

Tabelläget för de här båda lagen:

6. Djurgården 28 12 9 7 46:35 45

14. Falkenberg 28 7 4 17 36:50 25


Falkenberg ligger på kvalplats just nu, men riskerar inte att åka ut. Däremot jagar de Kalmar FF närmast ovanför, vilket gör att det enda resultatet de vill ha här är en seger. Kommer definitivt att gå för det. Såg väldigt bra ut mot (ett förvisso bedrövligt) Åtvidaberg i senaste omgången. Sex gjorda mål är ändå sex gjorda mål. Nu är dessutom Araba tillbaka.

Inga större avbräck i truppen:

Otto Martler, Alexander Lundin, Rasmus Sjöstedt, Daniel Johansson, David Svensson, Gustaf Nilsson, Godsway Donyoh, Johannes Vall, Christoffer Carlsson, Adam Eriksson, Per Karlsson, Stefan Rodevåg, Hakeem Araba, Johan Svahn, Calle Wede, Dan Keat, Tibor Joza, Zlatan Krizanovic, Alexander Jakobsen

Djurgården har ingenting att spela för här. Saknar Kerim Mrabti, vilket är ett rätt tungt avbräck här. Håller honom som DIFs främste offensivs pjäs nu när Haris Radetinac är skadad och Mushekwi såld. Truppen:

Kenneth Höie, Hampus Nilsson

Jesper Arvidsson, Emil Bergström, Omar Colley, Tim Björkström, Stefan Karlsson, Elliot Käck

Daniel Berntsen, Alexander Faltsetas, Jesper Karlström, Seon-Min Moon, Kevin Walker, Soo Yong-Yoon

Sebastian Andersson, Sam Johnson, Tino Kadewere


Falkenberg såg bra ut senast och gör så gott som alltid mål hemma. Samtidigt vet vi att laget rätt sällan håller nollan när de ställs mot bra lag. Släppt in flest mål i serien. Måste gå för segern med tanke på det tabelläge laget befinner sig i.

DIF har inget att spela för här och kan ha en rätt avslappnad inställning till matchen. Finns ingen anledning att spela tillknäppt och snålt. Trots ett par offensiva avbräck har man en okej offensiv som borde göra åtminstone något mål mot Falken.

Ser framför mig två lag som verkligen går för segern här. Bara för att de inte har något att spela för kommer DIF såklart inte ignorera det defensiva arbetet, men min känsla är att de här lagen som inte har något att spela för ändå ger lite avkall på noggrannheten bakåt. Finns en mer avslappnad och offensiv attityd. Man kan testa grejer i offensiven. Våga lite mer.

Kryss gör varken till eller från för lagen, så räknar med att båda går för ett segermål vid eventuellt likaläge.

@nokkan21

Polsater - 23 Oktober, 2015, 21:00

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!