Speltips

Speltips Chevio-Napoli

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-10-25 20:45 Spela här

Speltips Chevio-Napoli
Land: Italien Liga: Serie A
Odds: 1.83 Speltips: 2
2015-10-25 20:45 Chevio-Napoli 2 1.83 3quartistan

Kör iväg ytterligare ett rek från italienska Serie A på Söndag. Den här gången från Verona och mötet mellan Chevio-Napoli.
Det blir en kortare motivering på det här spelet då det grundas till stor del på hur lagens formkurvor ser ut.

Hemmalaget Chevio imponerade stort i de inledande matcherna av Serie A. En 4-0 seger hemma mot Lazio och ett kryss borta mot Juventus var det knappast någon som hade förutspått. Innan dess hade man även slagit Empoli borta med 3-1 och var i toppen av Serie A. Efter det så har verkligheten sprungit ikapp laget och formen har ebbat ut. 1 poäng på de 3 senaste matcherna mot lag som, Genoa, Verona och Sassuolo är knappast något att imponeras av. Hemmalaget ligger för närvarande på en 9e plats.

5 senaste matcher:
Genoa-Chevio 3-2
Chevio-Verona 1-1
Sassuolo-Chevio 1-0
Chevio-Torino 1-0
Chevio-Inter 0-1

Napoli är laget som kommer på besök på söndag och det är i mina ögon Italiens formstarkaste lag. Efter en svag säsongsinledning så har man inte bara radat upp segrar, man har även öst in mål framåt. Detta mycket tack vare den offensiva kvalitet man har i truppen. Man har Italiens för närvarande hetaste spelare Insigne i laget och även Higuain som jag håller som ligans bästa striker. Även mittfältet ser otroligt fint ut med Jorginho, Allen och Hamsik. Hamsik som kanske är mittfältets största namn har dock underpresterat något under inledningen så där har man även ett sparkapital.

Om det är något som skulle tala emot Napoli här en aning skulle vara det att man spelade så sent som i torsdagskväll mot Mitdjylland i Europa League. Det ska dock tilläggas att spelare som Insinge, Huguain, Jorginho och Hamsik satt på bänken. Trots ett b-betonat lag så vann man enkelt med 4-1.

5 senaste matcher:
Mitdjylland-Napoli 1-4
Napoli-Fiorentina 2-1
Milan-Napoli 0-4
Legia Warsaw-Napoli 0-2
Napoli-Juventus 2-1

Oddset 1.83 på raka tvåan tycker jag helt klart är spelvärt. Det går inte att blunda för Napolis form och offensiva kvaliteter. Om Napoli ska vara med i toppen och slåss om en scudetton så är 3 pinnar här ett måste.

Tippar 0-2.

Matchen visas på Viaplay.

/3quartistan

3quartistan - 23 Oktober, 2015, 21:42

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!