Speltips

Speltips West Ham – Chelsea

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-10-24 16:00 Spela här

Speltips West Ham – Chelsea
Land: England Liga: Premier League
Odds: 2.00 Speltips: 1X
2015-10-24 16:00 West Ham – Chelsea 1X 2.00 RalleArvid

2.00.
2.30.
2.55.
2.20.
Där har ni oddsen på mina fyra senaste rekar. Samtliga satta. Därför är det med glädje och med lite smågosig känsla jag ger mig in i min första rek efter löning.

Jag har varit inne på det många gånger den här säsongen. I sanningens namn faktiskt långt innan säsongen började dessutom. Jag visste redan i mitten på förra säsongen när jag visste att Sam Allyrdyce skulle få gå hur denna säsongen skulle arta sig. Det är ett genomgripande taktiskt spel och en medvetenhet på högsta politiska nivå i klubben att låta West Ham värva publikfriande nyförvärv för att spela publikfriande fotboll för att på så sätt sälja så mycket säsongskort som möjligt nästa säsong till den nya arenan dit ungefär hälften av fansen vill flytta. Det spelar inte så stor roll vart man hamnar i tabellen eller hur många poäng man tar så länge man inte spelar fotboll och så länge man inte är helt chanslös i matcherna mot Chelsea, United, Arsenal och Tottenham.

Det har funkat bra hittills och jag ser absolut ingen anledning till att tro mindre på Slaven idag när hemmaspelet har börjat funka och när dessutom Chelsea har varit ute och spelat i Europa bara för några dagar sedan. Dessutom var man så långt bort som i Kiev och man fick med sig 0–0.

Inverkan hade varit mindre på Chelsea-spelarna om det varit, som mer brukligt är, en sen söndagsmatch. Chelsea har på sina åtta bortamatcher under säsongen två segrar (mot West Brom och Walsall). Vidare har man fyra förluster och två oavgjorda.

West Ham gör i princip alltid två mål i sina matcher oavsett motstånd den här säsongen och jag ser det faktiskt som en trolig utveckling även i denna match. Det finns en hake. Om Mourinho bestämmer sig för att spela Sam Allyrdyceskt och parkera bussen. Då kommer West Ham inte lyckas med att göra två mål. Då finns risken att West Ham blir nollade. Men vill ni veta en hemlighet? Då tror jag att Mourinho får nöja sig med ett 0–0-resultat.

Alla chanser, verkligen ALLA chanser till minst en poäng hemma mot Chelsea idag.

1X ger 2.00 hos bet365 .com

Lycka till lads!

Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 24 Oktober, 2015, 11:14

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!