Speltips

Speltips Kroppskultur - Anderstorp

Sport: Handboll Spelstopp: 2015-10-24 16:00 Spela här

Speltips Kroppskultur - Anderstorp
Land: Sverige Liga: Division 1 Södra
Odds: 2.20 Speltips: Kroppskultur
2015-10-24 16:00 Kroppskultur - Anderstorp Kroppskultur 2.20 DGG

OBS! Spelstart 16.15 OBS!

Toppmatch i Division 1 Södra där Kroppskultur tar emot gästande Anderstorp i Stenab Arena i Uddevalla. Ny spelplats som man kanske fyller?

Det är ett ungt, talangfullt Kroppskultur som ställs mot ett hårdsatsande, delvis rutinerat Anderstorp. Kropps, hittills obesegrat har på fyra matcher, tagit 4 vinster och har ett imponerande snitt på 20.5 insläppta per match. Bland annat har man slagit Hallby på bortaplan (20-21).

Anderstorp å andra sidan, har en grundstomme på 5-6 spelare som har spelat i ASK de senaste säsongerna. Inför säsongen tappade man bl a båda sina V6:or och båda sina H6:or. Ersatt dessa har man gjort med hemvändande juniorer. ASK har som mål att gå upp, antingen via förstaplatsen eller kvalspel. Fjärde gången gillt?

Nä, ASK har inte imponerat. Man svajjar för mycket med sina resultat. Man har gjort flest mål framåt, men släppt in överlägset mest av alla. Man kan inte leva på att anfallsspelet ska vinna matcherna åt laget med 30+ mål per match. Speciellt inte mot ett aggresivt, rörligt försvar som kommer ställa till det för ASKs något, "sega" ytternior Widell och Jahic. Kropps lever mycket på sitt försvar och- målvaktsspel vilket leder till många enkla mål.

ASK har de båda föregående säsongerna som lagen har befunnit sig i Div 1, inte vunnit på bortaplan, men haft relativt enkelt för Kropps på hemmaplan. Kan tilläggas att Kropps den första säsongen, slogs för överlevnad och spelade lika. Förra säsongen, vann man mot ASK hemma! Föregående säsonger har ASK haft bättre lag, men som sagt inte lyckats vinna i Uddevalla. Denna säsongen har man inte bättre material än Kropps, och därför tror jag starkt på hemmalaget.

Lirar Kropps @ 2.20 på bet365

DGG - 24 Oktober, 2015, 13:25

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!