Speltips

Speltips Chicago Blackhawks - Tampa Bay Lightning

Sport: Ishockey Spelstopp: 2015-10-25 02:00 Spela här

Speltips Chicago Blackhawks - Tampa Bay Lightning
Land: USA Liga: NHL
Odds: 1.746 Speltips: Hawks ML
2015-10-25 02:00 Chicago Blackhawks - Tampa Bay Lightning Hawks ML 1.746 hockeystick

Chicago Blackhawks - Tampa Bay Lightning

Goalies: Crawford (confirmed) vs Gudlevskis (probable)

Wow, vilket match att vänta i natt och för er hockeynördar är det bara att ställa klockan till 02:00 och invänta en repris från fjolårets SC-Final. Tampa Bay Lightning gästar mästarna Chicago Blackhawks inne i United Center och det blir verkligen en spännande match att följa!

Chicago har kommit tillbaka till vinnarspåret efter att ha förlorat två raka matcher mot Capitals och Flyers där man inte presterade. Senaste två matcherna har man vunnit mot flopplaget Columbus Blue Jackets (4-1) och senast mot svårspelade Florida Panthers (3-2) efter att ha haft ledningen från början till slut i matchen. Patrick Kane fortsätter att levererar och har nu 10 poäng på 7 spelade matcher och han visar verkligen bra form. Jag gillar det jag sett från Hawks nyförvärv som var frågetecken för mig inför säsongen. Speciellt A.Panarin imponeras jag väldigt mycket av spelmässigt då han är en spelare med stort lugn med pucken och kan göra avgörande passningar och ”plays”. Panarin har gjort 8 poäng på dessa 7 matcher och fortsätter han såhär hela säsongen kanske Hawks ändå kan va med och fightas om SC igen.

Motståndarna Tampa Bay Lightning har stora förväntningar på sig inför den här säsongen jämfört med förra då väldigt få trodde på laget inför säsongen. Victor Hedman sägs förutspås som nästa Norris Trophy vinnare och ”The tripplets” förväntas ösa in poäng under säsongen. Hittills har man skött sig helt okej och är 5-2-1 hittills i säsongen. Laget kommer dock in till nattens match som B2B efter vinsten igår mot Winnipeg Jets där man fick slita hårt ända in i OT där O.Palat visserligen avgjorde väldigt fort med sitt 4-3 mål.

Jag tror nattens match blir väldigt sevärd för den neutrale. Jag måste ge Hawks fördelen här då man är ett såpass snabbt lag som kan spela sig förbi Bolts tunga backar som man bevisade förra året i SC-finalen och dessutom på hemmais. När då Bolts har en lång match i benen från igår ser jag att moneylineettan är klart spelbar till över 1.70. Tungt avbräck för Hawks är dock att fjolårets Norris Trophy-vinnare, Duncan Keith saknas.

Hur som helst spelas alltså

Chicago Blackhawks ML @ 1.746 med 4/7 units hos Pinnacle Sports

För fler spel
Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

hockeystick - 24 Oktober, 2015, 20:11

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!