Speltips

Speltips Edmonton Oilers - Los Angeles Kings

Sport: Ishockey Spelstopp: 2015-10-26 02:30 Spela här

Speltips Edmonton Oilers - Los Angeles Kings
Land: Kanada Liga: NHL
Odds: 1.714 Speltips: Kings ML
2015-10-26 02:30 Edmonton Oilers - Los Angeles Kings Kings ML 1.714 hockeystick

Edmonton Oilers - Los Angeles Kings

Goalies: Talbot (probable) vs Quick (probable)

Edmonton letar efter en väg tillbaka till vinnarspåret direkt efter nederlaget senast mot Capitals. Frågan är om man lyckas när ett formstarkt Kings gästar?

Edmonton Oilers var inne i en fin 3 matcher win-streak och när man ställdes mot Capitals senast hade man goda chanser att utöka. Anders Nilsson fick chansen i mål men tog den verkligen inte då han blev totalt överkörd tillsammans med att försvaret återigen inte levererade och påminde lite om Oilers för 2 år sedan. Förlusten skrev tillslut till 7-4 och det var inget snack om att Capitals dominerade matchen.

Los Angeles Kings hade en seg start på säsongen men har hittat formen och har nu 4 raka vinster. Man känner nu igen Kings som främst fått försvaret att stämma då man endast släppt in 3 mål på de 4 senaste matcherna. Jonathan Quick har verkligen kommit igång och sedan höll han nollan i 3-0 vinsten mot Carolina Hurricanes. Han motade alla 40(!) skott han fick på sig. Quick förväntas även starta i natt.

Inför nattens match kommer Cam Talbot vara tillbaka i målet igen och det känns som matchen kan bli en låst sådan då Oilers måste fokusera på att sätta D. Kings på bortais brukar ligga lågt mot Oilers och låta de styra spelet tillskillnad från inne i Staple Center där de är stor skillnad. Känslan är lowscoring, men 5.0 linan gör mig kluven. Istället litar jag på att Kings starka form och inte minst starka defensiv levererar i natt och jag kommer därför spela

LA Kings ML @ 1.714 med 4/7 units hos Pinnacle Sports

För fler spel
Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

hockeystick - 25 Oktober, 2015, 13:35

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!