Speltips Verdasco - Garcia-Lopez

Sport: Tennis
Spelstopp: 2015-10-27 17:30
Land: Spanien
Liga: ATP Valencia
Odds: 1,59
Tips: Verdasco
Själv tycker jag Verdasco har spelet inom sig för att vara topp 20 i världen. Han har det mesta i sitt register, men problemet har varit det mentala. Nu väntar ett helspanskt möte i den första omgången av ATP-turneringen i Valencia & det är Garcia-Lopez som står på andra sidan nätet.

Verdasco trivs att spela mot spelare som har en enhands backhand. Han har ett positivt H2H mot Garcia-Lopez & har vunnit de fem senaste matcherna mot landsmannen. Två möten under 2015, där Verdasco har vunnit relativt enkelt vid båda drabbningarna. Spelare med enhands backhand har svårt att möta bollen tidigt, och med Verdascos vänsterhänta forehand, som studsar upp något enormt, tar GGL några steg bakåt i banan för att tajma slaget. Detta leder till att Verdasco tar kontrollen över duellen & kan "avsluta" duellen med sitt patenterade "inside out" slag.

Båda har blandat och gett under 2015. Garcia-Lopez något bättre form, men Verdasco har ett ypperligt H2H mot spelare med enhands backhand under 2015.

Verdasco har 10-1 i set mot GGL, på de 5 senaste matcherna. Det säger sig själv, att GGL har problem med Verdasco. Synar Verdasco som matchvinnare @1,59 på Unibet.

Spela på Verdasco - Garcia-Lopez hos Unibet
Spela nu
Tennistipset - 25 Oktober 2015 - 22:02
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: