Speltips

Speltips Jets vs Patriots

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-10-25 18:00 Spela här

Speltips Jets vs Patriots
Land: USA Liga: NFL
Odds: 1,92 Speltips: Jets +7,5
2015-10-25 18:00 Jets vs Patriots Jets +7,5 1,92 RoloMartins

New England Patriots mot New York Jets. Ett klassiskt möte som alltid skapar surr, surr och åter surr. De senaste åren har Patriots vunnit dock med ett snitt på 2,25 poäng. Matcherna har varit tajta och grymt sevärda. Amerikansk fotboll när den är som allra bäst. I år har Brady och Patriots inlett remarkabelt bra och har 5-0. Brady har, om möjligt, växt ytterligare på sin position och spelar helt fläckfritt för dagen. Hans sammanlagda statistik är hans bästa i karriären. Patriots har också fått hygglig balans i sitt springspel med bra insatser av Lewis och Blount. I afton är Lewis dock borta pga skada. New England spelar även hemma och skall vara favorit.

New York Jets å sin sida har svarat för en lika imponerande vändning i sitt spel från fjolåret. Nu ståtar man med 4-1 och har gjort det riktigt, riktigt bra mot bra motstånd. Jets defensiva lina är den grymmaste i NFL med Wilkerson, Harrison, Richardson och rookien Williams. Sjukt vassa hittills. Lägg sedan till Jets secondary med Revis, Cromartie och Skrine. Absolut enastående. OM dessa två punkter fungerar för Jets i afton mot Patriots har New York en chans att häxa till det för Patriots. Jets kanske inte vinner, men man ser till att hålla poängen nere och om med snittet 2,25 på de senaste matcherna tycker jag spelet Jets +7,5 är riktigt bra.

Jag spelar Jets +7,5 till oddset 1,92 på Unibet .

Storylines:

1. New England kan vara bäst i hela NFL i nuläget och stor chans att de vinner. Deras styrka är den offensiva linan i form av Brady och hans connections med Edelman, Amendola och hulken Gronkowski. Har varit untouchable i år. När Patriots också fått ordning på springspelet med leverans från Lewis och Blount skapar de en "maskin" som är svår att rå på. Patriots skall vara favorit. Brady snittar 38,1 yards per drive och 6,69 yards per spel, vilket är Bradys bästa statistik under hela hans karriär. Inte kattskit.

2. New York Jets ser ut som ett helt nytt lag under coach Bowles. En sinnesnärvaro och entusiasm som smittat av sig i hela gruppen. Bowles kommer blitza Brady konstant hela dagen och om Jets front seven NÅR Brady och kan sacka honom ett antal gånger kommer Brady att vara tvungen att testa långpass och då kan Jets secondary (bäst i ligan) ta emot med varma servetter. Jets ÄR bra. De kanske inte räcker hela vägen, men en tajt match är att vänta.

3. Brandon Marshall och Eric Decker har gett QB Fitzpatrick nya förutsättningar att hålla tajt i bollen och spela enkelt. OM Patriots kommer åt Fitz; ja, då kan det bli en del turnovers, MEN som sagt; Jets defense är enastående i år.

4. ...men den som gjort skillnad för New York Jets är running back Chris Ivory som varit helt "omutbar" på planen. Grym vision, kvicka fötter och stenhård i psyket och kropp har skapat Ivory's succé på planen. Chris Ivorys senaste två matcher har varit sjukt vassa. 166 yards och 144 yards. Betänk då att Patriots run defense är rankat på plats 22. Här kommer Ivory kunna gotta sig bra.

5. Kickers kommer få en stor roll i denna fajt. Nick Folk kickar för Jets och Gostkowski för Patriots. Kanske NFL's topp 7 på bägge dessa gossar. Det har varit extremt tajt de senaste fajterna och då kommer kickern spela en avgörande roll. Bägge är riktigt bra.

Slutkommentar: Jag gillar New York Jets chanser denna gång. De kanske inte vinner, men med +7,5 poäng när dessa två lag snittat 2,25 fördel Patriots de senaste åren; ja, då testar jag att spela +7,5 till 1,92 hos Unibet och känner mig väldigt trygg med det. Oavsett; slå dig ner och se denna match. Det är med garanti ögongodis!

/RoloMartins

RoloMartins - 25 Oktober, 2015, 15:28

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
NCA - 2015-10-25 17:28:36

Tack för en utförlig och informativ rek. Svårt att INTE följa den med 4/10 insats. Vi håller tummarna....