New York Giants tar sig an Dallas Cowboys hemma och det här blir med garanti en sevärd fajt. Dallas Cowboys tar in Matt Cassel som idag gör sin första start för Cowboys. Brandon Weeden petad efter ett par spelade matcher med dåligt facit. Cassel var back-up QB till Tom Brady i Patriots i många år och har sedan dess testat lite olika lag utan någon större framgång. Mer atletisk än Weeden och som sagt; Cassel's uppgift blir att spela enkelt och fördela bollen mellan spring och pass på ett begåvat sätt.

New York Giants gav bort en del bollar och slarvade mot Eagles senast. Var nära en 14-0 ledning på Eagles, men dessvärre en turnover i absolut fel läge. Eli Manning nu på hemmaplan och Manning har spelat bra i år.

Till denna start blir Giants pass rusher fullständiga med Ayers Jr och Kennard på banan och det blir mycket nyttigt för Giants. Odell Beckham Jr kommer testas igen före start, men troligen startar han och det är en mycket viktig pjäs för Giants och Manning.

Cowboys får tillbaka Gregory i sin defense och är alldeles strax helt fullt manskap och det är ingen dålig defense som Cowboys besitter då.

Storylines:

1. Giants pass rushers på plats igen och det är mycket viktigt för Giants. Det är alpha och omega.

2. Eli Manning måste få en bättre pass protection i sin pocket. Hardy är en tuffing i Cowboys, men Giants är medvetna om detta.

3. Cowboys behöver få ordning på sitt springspel om de vill vara med i denna match.

4. New York Giants får inte ge bort turnovers och penalties som mot Eagles senast, då blir det tufft.

5. Manning och Beckham Jr-connection måste fungera. Gör den det, då vinner Giants.

Tajt match att vänta, men Giants ser spelvärda ut och -3 till oddset 2,00 hos bet365 är taget.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip