bet365 livestreamar alla NBA-matcher.

Nästa långtidsspel inför säsongsstarten blir ett over/under-spel. Inför säsongen kan man spela på hur många vinster ett lag ska ta totalt i grundserien. Såhär är det: alla NBA-lag spelar 82 matcher i grundserien. Spelbolagen säger att ett lag kommer vinna XX matcher. De låter oss då spela på under eller över. Alltså ska laget vinna fler eller färre än XX matcher.

Jag sätter en peng på att Miami Heat vinner fler än 46,5 matcher till oddset 1.87 på Betsafe .

Det innebär att jag tror att Miami kommer att lyfta sig rejält jämfört med förra säsongen då laget vann 37 matcher. Jag gillar verkligen Miami Heat i år. De har på ett imponerande sätt lyckats hantera det faktum att LeBron James lämnade laget inför förra säsongen. Sedan dess har de verkligen inte rasat ihop. De har tagit ett par kloka beslut och redan fått ihop ett lag som känns som ett givet topplag i Eastern Conference.

En startfemma med Goran Dragic, Dwyane Wade, Luol Deng, Chris Bosh och Hassan Whiteside kan mäta sig med vilket motstånd som helst. Här finns rutin, offensiv kvalitet, och defensiv stabilitet. Från bänken kommer beprövade spelare som Chris Andersen, Mario Chalmers, Gerald Green och Josh McRoberts. Där finns även Amare Stoudmire, som får ses som en joker utan större förväntningar.

Det är inget snack om att Cleveland Cavaliers är storfavorit i Eastern Conference. De lär vinna i öst, utan att behöva förta sig allt för mycket. Men bakom dem ser konkurrenterna inte superimponerande ut. Lag som Chicago, Toronto och Atlanta kan mycket väl tappa jämfört med i fjol- och då finns det läge för Miami att roffa åt sig ett par extra segrar. Om Miami får vara friska kan de bli tvåa i öst bakom just Cleveland.

Miami har dessutom en trupp full av tillgångar vilket kan möjliggöra en större trade någon gång under säsongen. Ser ledningen en chans att förstärka truppen kommer de ta den.

I fjol lyckades Chicago och Toronto vinna 50 respektive 49 matcher i grundserien. Där tror jag att Miami landar i år.

I fjol vann Miami alltså 37 matcher. Men då stördes de av skador. Wade spelade 62 av 82 matcher. Whiteside 48 och Bosh bara 44. Kan de hålla sig friskare i år så kommer de definitivt vinna fler matcher.

Spelar alltså Miami Heat att ta fler än 46,5 segrar i grundserien till oddset 1.87 på Betsafe .
Units: 1/5.

This is the stats tab
This is the post tip