Speltips Eagles vs Panthers

Sport: Amfotboll
Spelstopp: 2015-10-26 01:00
Land: USA
Liga: NFL
Odds: 2,02
Speltips: Panthers -3
Spela på Speltips Eagles vs Panthers
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på Panthers -3
Nattmatchen står mellan Carolina Panthers och Philadelphia Eagles. Panthers är obesegrade hittills i år och det är till stor förtjänst "laget" Panthers som verkligen svarat för genuint bra insatser. QB Cam Newton är ruggigt explosiv i sin position som QB. Han har levererat in 225 yards och tre touchdowns via sitt springspel och sedan 1078 yards och åtta touchdowns via sitt passningspel. Det är starka papper och framförallt gör det Newton svårtolkad.

Jag kommer spela Panthers -3 till oddset 2,02 på Unibet.

Storylines:

1. Panthers spel när de kom tillbaka borta mot oerhört hemmastarka Seahawks senast påvisade ett lag i mycket fin författning. Deras avslutning var magnifik och att våga gå för touchdown i det läget uppvisar ett lag i harmoni.

2. Cam Newton till Greg Olsen är som Tom Brady till Rob Gronkowski - a match made in heaven.

3. Eagles har sett en aning bättre de senaste två matcherna, men de är på tok för ojämna. QB Bradford måste höja sin jämnhetsnivå och samtidigt måste springspelet fortsätta leverera som i den senaste två matcherna. Bekymret nu är att Panthers besitter en vass run defense och det kommer spela Eagles ett spratt.

4. Kolla in superstjärnan Luke Kuechly i Carolina. Han kom tillbaka efter skada i förra matchen och lär med garanti vara helvass utan ringrost. Stenhård inside linebacker och ett ständigt hot.

Jag spelar Panthers -3 till oddset 2,02 på Unibet.

/RoloMartins
Spela på Eagles vs Panthers hos Unibet
RoloMartins - 25 Oktober 2015 - 22:43
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
bet365 Bonus

Livestreaming från 70 000 matcher & event!

Se över 70 000 matcher och event live i din dator, mobil elle surfplatta.

Nästa speltips: