Ett riktigt jumbomöte mellan två som inte har motsvarat förväntningarna alls. Anrika Drott tar emot Ricoh från Stockholm, där första vinsten för något av lagen hänger i luften.
ja.. båda lagen har än inte vunnit.

Drott har rent ut sagt varit USLA. Kvittar vilka man har mött, så har man varit med hyffsat första 20-30 minuterna för att sedan tappa allt och förlora stort i andra halvlek. Premiärmatchen mot Kristianstad borta, där det blev förlust med 37-23, verkar ha satt sitt spår. Som "bästa förlust" har man än så länge en 5-måls förlust mot HK Malmö på hemmaplan.

Ricoh, även dem utan förlust är lite jämnare i sitt spel. Några matcher har man inte ens varit nära, men man har även spelat varit nära mot lag som Sävehof och Skövde (matchen mot botten-Skövde säger inte så mycket) samt Redbergslid. Försvarsspelet har väl varit det som har varit bäst för Ricoh, med rutinerade Foppa Forsberg som har varit bra. Värt att notera är att Martin Boquist, gamle landslagsspelaren, är ny tränare inför säsongen. De som är insatta i svensk handboll vet att Boquist tog upp Västerås Irsta från div 1 och gjorde det laget till ett stabilt Allsvenskt lag. KOMPETENSEN finns där och det handlar bara om att spela ihop laget.

Jag håller Ricoh som ett bättre lag som inte fått anfallsspelet att stämma än. I unga Drott handlar det mycket om Pontus Zetterman, fjolsäsongens skyttekung, som får bära ett alldeles för tungt lag på sina 21-år gamla axlar. Samtidigt som spelare som Nikola Stojcevski inte har levererat än, tillsammans med tappet av målvakten Robert Bladh (som svider mer än förväntat), tror jag inte svackan är över för Drott än.

Fjolårets match i Halmstad, slutade med klar förlust för Ricoh.
här tror jag man kan hota mer, då det inte skiljer mkt mellan lagen nu.
lirar Ricoh till 2.60.
alternativt Ricoh +1.5 till 1.75
för den som vill lira på att Drott, som vanligt läcker bakåt i andra halvlek, kan man lira på flest mål i andra halvlek till 1.66.