Speltips

Speltips Kalmar–Gefle

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-10-26 19:00 Spela här

Speltips Kalmar–Gefle
Land: Sverige Liga: Allsvenskan södra
Odds: 2.00 Speltips: Ö10.5 hörnor
2015-10-26 19:00 Kalmar–Gefle Ö10.5 hörnor 2.00 RalleArvid

Efter DEBACLET igår med århundradets tråkigaste derby, (ja, jag kan inte ens se hur någon match mellan Sandbäckshult och Blomstermåla i innebandyfyran någonsin kan ha varit mindre underhållande) är det dags att ta den här Guldfågeln Arena-säsongen i mål (för visst blir det inget kval nu för KFF).

Har fruktansvärt fin form på sistone trots gårdagen och hoppas därför att avsluta en väldigt fin Kalmar FF-säsong rekmässigt på bästa sätt. Även om Kalmar FF sannerligen inte haft någon speciellt vettig säsong på något sätt och även om jag hade högre tankar på laget inför säsongen så har jag ändå tidigt sett vartåt det har barkat och har haft god koll på laget och dess resultat i de matcher jag tagit mig an.

Gefle är på besök och kommer ställa upp som ett Gefle brukar ställa upp på bortaplan, lågt ner och djupt och trycka ihop det ordentligt mot egen box.

Kalmar FF kommer efter beskedet om Falkenbergs förlust mot Djurgården att gå till matchen raka i ryggen och väldigt aggressivt med hög press och försöka sätta stor fart i sitt anfallsspel. När vi talar anfallsspel för Kalmar FF:s del så talar vi om en enda sak: bollar ner i korridorerna antingen från mittbackar eller crossade från brasilianare på mitten. Det innebär att Kalmars offensivlustiga ytterbackar kör ner huvudet och kommer på överlapp alternativt att Papa Diouf eller Tobias Eriksson exempelvis får bollen och trampar ner mot kortlinjen.

Antonsson är isolerad som vanligt centralt och kommer absolut springa rätt och mycket och vältajmat på de bollarna som matas mot honom men med tanke på Gefles försvarsuppsättning och hur de kommer ligga med backlinjen kommer Kalmar FF med hänvisning till sitt spelarmaterial ganska så snart att inse att det lämpar sig bättre att anfalla med yttrarna, påfyllande vingbackar och gå på inlägg.

Kalmar FF är starka på fasta situationer, dessutom finns både Rasmus med sin långa passningsfot, sina fasta situationer, samt David Elm med sitt huvudspel med på bänken om det skulle behövas idag, ett faktum som inte direkt talar för mindre fasta situationer för Kalmar FF.

Över 10.5 hörnor ger 2.00 pengarna hos bet365 .com. Det är taget.

Lycka till lads!
Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 26 Oktober, 2015, 09:52

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!