Speltips

Speltips Chicago Blackhawks - Anaheim Ducks

Sport: Ishockey Spelstopp: 2015-10-27 01:30 Spela här

Speltips Chicago Blackhawks - Anaheim Ducks
Land: USA Liga: NHL
Odds: 2.42 Speltips: Ducks ML
2015-10-27 01:30 Chicago Blackhawks - Anaheim Ducks Ducks ML 2.42 hockeystick

Chicago Blackhawks - Anaheim Ducks

Goalies: Crawford (confirmed) vs Andersen (probable)

Formstarka Chicago Blackhawks tar i natt emot ett inte lika formstarkt Anaheim Ducks inne i United Center i en repris av fjolårets Conference Final.

Chicago Blackhawks går som tåget och är nu uppe i 3 raka vinster efter att man vann reprisen av förra årets SC-Final mot Tampa Bay Lightning senast med 1-0. Matchen mot Tampa var verkligen så jämn som man kunde förvänta sig och laget var noga med att inte gå bort sig i D då man respekterar varandras tunga offensiv. Båda laget klarade detta galant och inte minst Gudlevskis imponerade då han som vikare för Bishop gjorde många bra räddningar. Jonathan Toews fick sedan avgöra tidigt i OT efter att krigat in sin egna retur och gav därmed hemmalaget vinsten.

Topptippade Anaheim Ducks har verkligen inte levt upp till förväntningarna och nu är coach Bruce Boudreau väldigt pressad på sin position. Laget är piskat att börja vinna efter att man återigen gjorde en plattmatch. Denna gång mot Minnesota Wild som visserligen är ett oerhört starkt hemmalag, men laget såg ut att vara helt under isen och man börjar fråga sig hur Ducks attityd verkligen står sig just nu? Corey Perry och Ryan Getzlaf är fortfarande mållösa efter 7 matcher och båda spelarna som ska ha ledande roller i laget han endast stått för 1 poäng. Det är en mindre kris nu i Anaheim och man måste lyfta sig i natt. Frågan är om inte Bruce Boudreau åker om det blir ny förlust i natt?

Som sagt är detta en repris av fjolårets Conference Final och jag hoppas och tror Ducks tänder till lite extra för att sätta dit laget som släckte deras drömmar på en SC-final förra året. Bolagen har satt Hawks som ENORMA favoriter vilket ja förstår, men inte håller med om. Runt 1.74 på Hawks hade varit ok, men nu när vi erbjuds ca 2.42 på Moneyline 2:an måste jag spela på ett pressat Ducks även fast formen talar för Hawks. Lite oväntat men jag tror Ducks kan skrälla här.

Tänker mig att matchen blir en tajt sådan där tillslut Ducks lyckas krångla sig ur knipan. Jag spelar därför:

Anaheim Ducks ML @ 2.42 med 4/7 units hos Pinnacle Sports

För fler spel
Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

hockeystick - 26 Oktober, 2015, 16:05

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!