Speltips Ravens vs Cardinals

Sport: Amfotboll
Spelstopp: 2015-10-27 01:30
Land: USA
Liga: NFL
Odds: 1,92
Speltips: Cards -8,5
Spela på Speltips Ravens vs Cardinals
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på Cards -8,5
Monday Night Football. Hoppas ni ryggade mina kvällspel igår, då Giants, Panthers och Jets (+7,5) satt klockrent. I afton är det nya tag.

Arizona Cardinals tar emot Baltimore Ravens. Cardinals (4-2) är stora favoriter och skall så vara. Baltimore Ravens går inte riktigt att känna igen i år och det är många faktorer som spelar in med skador och annat, MEN laget har en iskall säsong och är (1-5) hittills. Ravens har varit med i många matcher, men de har helt enkelt inte orkat i slutminuterna. då deras offensiva lina, samt secondary är för svag. De blir punktmarkerade på sina svaga positioner och då blir det negativt resultat.

Arizona Cardinals förväntar vi oss mer av med tanke på deras trupp och att de egentligen har "få" svagheter. Denna match ÄR en måste-vinna-match för Arizona. De spelar i en tuff division med bl a Seahawks och Rams. Denna match hemma mot ett blekt Ravens går inte att förlora i och med att de har ett tufft schema framöver. En klassisk måste-match helt sonika.

Jag kommer spela Cardinals -8,5 till oddset 1,92 hos Unibet.

Storylines:

1. Arizona Cardinals har en grym defense. Den är deras fundament i alla spel. Pass rushen är exemplarisk. QB Flacco i Ravens kommer svettas ymnigt matchen igenom.

2. Cardinals springspel med den lyckade värvningen av Chris Johnson, tillsammans med playmaker Andre Ellington är ett vasst tandem som kommer göra det bekymmersamt för Ravens svaga defense. Springspelet kommer vara nyckeln i denna fajt och "nycklarna" för att låsa upp försvaret bestitter Arizona Cardinals.

3. Ravens offense och dess secondary är under all kritik och i stort sett sämst i samtliga kategorier. Det kommer göra att Palmer som är QB för Arizona kommer ha en hel del options och med tanke på de WR's som Cards har i form av Fitzgerald och Brown; ja, då blir det jobbigt att stå emot för Ravens.

4. Joe Flacco är riktigt bra, då han är bra, men i år har han inga "vapen" i sina WR's. Det är tunt. Väldigt tunt bakom Steve Smith Sr. Han har heller inget defense som låter honom få tid i sin passning pocket, vilket gör att Flacco kommer skapa turnovers och därmed lär Ravens bita sig själva i foten.

5. Ravens adelsmärke för några år sedan var springspelet. Det är nu nästan i total upplösning och om inget dramatiskt händer där, ja; då lär inte Ravens ta alltför många segrar framöver.

Nej; hur jag än vänder och vrider på denna match SKALL Arizona Cardinals vinna relativt enkelt. Bättre QB, bättre springspel, bättre secondary, bättre receivers och faktiskt en klurigare head coach vid sidan av planen.

Arizona Cardinals kommer vinna denna match enkelt om de håller sig till sin gameplan och inte tar onödiga penalties eller orsaker turnovers.

Jag spelar Cardinals -8,5 till oddset 1,92 hos Unibet.

/RoloMartins
Spela på Ravens vs Cardinals hos Unibet
Spela nu
RoloMartins - 26 Oktober 2015 - 16:58
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: