Speltips

Speltips Dolgopolov - Lajovic

Sport: Tennis Spelstopp: 2015-10-27 20:00 Spela här

Speltips Dolgopolov - Lajovic
Land: Schweiz Liga: ATP Basel
Odds: 1,5 Speltips: Dolgopolov
2015-10-27 20:00 Dolgopolov - Lajovic Dolgopolov 1,5 Tennistipset

Oddset på Dolgopolov har tryckts upp rejält. Mycket är tack vare Dolgopolovs oförmåga att vinna matcher på senaste tiden. Jag kan medge att ukrainaren haft en del stolpe ut. Ukrainaren har fem raka förluster bakom ryggen emot spelare som Johnson, Querrey, Coric, Groth samt Kokkinakis. Samtliga matcher har varit tajta & enormt små marginaler har påverkat utgången utav matcherna.

Lajovic i all ära, men han rubbar ingen av de nämna spelarna som besegrat Dolgopolov, på hardcourt. Lajovic har endast vunnit en match på ATP-nivå under 2015. Han har en vinst samt sex förluster på hardcourt, medans han har elva vinster samt elva förluster på grus. Att hans absoluta favorit underlag är grus, rår det inga tvivel om. Underlaget i Basel är extremt snabbt, och Dolgopolov trivs väldigt bra på snabba underlag.

Dolgopolov har spelet inom sig. Innan dessa fem raka förluster, nådde han semifinal i Cincinnati & besegrade spelare som Tomic, Janowicz & Berdych. Han har femton vinster samt sexton förluster på HC på ATP-nivå, medans han har tio vinster samt noll förluster på CH-nivå. Dolgopolov mixar upp spelet ypperligt & har en enorm variation i spelet. Han servar ypperligt & kan kombinera flacka slag med toppade slag på ett fantastiskt sätt.

Lajovic hör inte hemma på ATP-nivå, framförallt inte när matchen spelas på hardcourt. Synar ukrainaren utan att blinka till @1,5 på bet365 .

Tennistipset - 26 Oktober, 2015, 22:45

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!