Det är väl lika bra att vara med och försöka skörda nu när det är klang och jubelföreställningar då Almtunas hockeykrigare numera ser till att det finns ett värde i entrépolletterna. Och det ordentligt.
Det började med 5-0 på Leksand.
Fortsatte med att göra 7-4 på Björklöven.
För att nu senast kliva in i en svartgul gurkvägg och 2-6 i röven.
Det svänger om Almtuna och laget som nyligen var tamt framåt likt en liten kattunge har nu fått en jäkla fart på grejerna. Vilket kanske inte ska förvåna så vansinnigt mycket. Almtuna har alltid vart kända för sin skridskostyrka och även om kunnandet inte alltid finns där så brukar det vara fart. Och nu när linjerna verkar hittas i spelet så kommer också målen. Men som synes - både framåt och bakåt. Bra för oss.

Timrå kommer äntligen hem efter en lite längre bortaturné där man knipit tre av nio poäng. Själva verkar de vara måttligt nöjda, men det ska väl sägas att de inte vart i de lättaste hålorna för att få med sig poäng.

Karlskoga - Timrå 6:3
Västerås - Timrå 4:2
Björklöven - Timrå 1:3

Förvisso. Björklöven är ett sänke just nu. Men man åkte ändå upp dit och gjorde tre mål.
De där två målen man gjorde i Västerås var faktist i lägsta laget med tanke på vilka målchanser man faktiskt skakade fram.
Senast förlust 3-6 i Karlskoga. Målglatt så det förslår. Men: Noll poäng.
Dock. Inte den lättaste trion att få på en turné som denna.
Ändå åtta gjorda mål, vilket får anses som väldigt bra.

Nu har vi två lag med bra snurr på offensiven för dagen, och det tror jag absolut kan visa sig i målprotokollet här.
När lagen möttes i Uppsala tidigare under säsongen så vann Timrå med 3-2. Under ordinarie tid. Det till trots att Almtuna bara lät Timrå skjuta tolv skott under hela matchen. Det var en effektivitet av ett sällan skådat slag.
Linan 4,5 var hur som helst klar när det återstod hela 15 minuter av matchen. Och det var ändå på den tiden då både Timrå och Almtuna hade problem med målskyttet. Vilket man som bekant inte har just idag ...

This is the stats tab
This is the post tip