Tre raka push, inte ofta det händer, men i kväll blir det vinna eller försvinna :)
Inter har inte vunnit på fyra matcher och kommer från tre raka kryss. Läge att hitta vinnarspåret igen mot nykomlingen Bologna, som känns tunna i jämförelse.

Serie A
4. Inter 9 5 3 1 9 7 2 18
18. Bologna 9 2 0 7 6 14 -8 6

Bologna hemma
4 1 0 3 2 4 3

Formen
V, F, F, F, F

Senaste match
Carpi - Bologna 1-2

Inter borta
4 2 2 0 5 3 8

Formen
O, V, O, F, O

Senaste match
Palermo - Inter 1-1

Bologna har inte haft någon lätt start på säsongen som nykomling. Har vunnit två matcher och förlorat resten. Vilka man slog? Andra nykomlingarna Frosinone och senast Carpi. Säger ju en del kan jag tycka. Har ett par bra spelare där jag framförallt tänker på Destro i anfallet. Men elva mot elva går det inte att jämföra med Inters elva. Innan Bolognas seger sist borta mot Carpi (2-1) hade man fyra raka torsk mot Fiorentina (0-2), Udinese (1-2), Juve (1-3) och Palermo (0-1). Hemmatorskar mot Udinese och Palermo är inte riktigt okej om målsättningen är nytt kontrakt.

Inter har väl inte rosat marknaden riktigt heller sista veckorna. Började ruggigt starkt men är lite down nu efter käftsmällen hemma mot Fiorentina 1-4. Därefter kryss mot Samp borta, Juve hemma och Palermo borta. Inte ologiskt sett till att det är tuffa matcher för alla lag. Här kommer en chans att hitta tre poäng igen mot ett motstånd som jag inte tycker har samma stabilitet som t.ex. Samp och Palermo har. Inter har i princip alla tillgängliga och som ni vet inget Europaspel att tänka på den här säsongen. Det här är en match man ska vinna om de vill vara med och slåss om medaljerna i år.

Preliminära elvor (Gazzetta dello Sport)

Bologna (4-3-3) Da Costa - Ferrari, Gastaldello, Oikonomou, Masina - Donsah, Diawara, Taider - Mounier, Destro, Rizzo

Avbräck: Zuculini, Acquafresca, Maietta, Krafht

Inter (4-3-3) Handanovic - Nagatomo, Miranda, Medel, Juan Jesus - Guarin, Felipe Melo, Kondogbia - Biabiany, Icardi, Perisic

Avbräck: Murillo (avstängd)

SPELTIPS
Spelar Inter att vinna matchen till 1,80 hos Unibet (3/5 units).

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip