Speltips

Speltips Boston Bruin - Arizona Coyotes

Sport: Ishockey Spelstopp: 2015-10-28 00:00 Spela här

Speltips Boston Bruin - Arizona Coyotes
Land: USA Liga: NHL
Odds: 1.80 Speltips: U 5.5 mål
2015-10-28 00:00 Boston Bruin - Arizona Coyotes U 5.5 mål 1.80 hockeystick

Boston Bruins - Arizona Coyotes

Goalies: Rask (probable) vs Smith (probable)

Boston Bruins tar i natt emot B2B Arizona Coyotes inne i TD Garden i en match där Bruins står som stora favoriter. Frågar är om man pallar favoritskapet mot ett lag som spelar med stort självförtroende?

Boston Bruins form har varit helt okej då man vunnit 3 matcher så sina 5 senaste matcher. Man har inte spelat sedan 24 Oktober då man slog NY Islanders på bortais med 5-3. Bruins spel har inte varit sig likt och man har gått från stora tunga Big Bad Bruins till ett hawaiilag med dålig struktur i försvaret. Mot Islanders fick Jonas Gustavsson sin första start som Bruinsspelare och tog även sin första vinst. Bruins tog ledningen i matchen innan Islanders vände till 2-1efter två raka mål av Bailey och Cizikas. Efter det var det i stort bara Bruins och man skickade in 4 raka mål.

Arizona Coyotes var bottentippade inför säsongen och frågan är om man inte hamnar där när man summerar grundserien. Dock ser laget oerhört piggt ut och har inledningsvis varit ett av de bästa laget som visat framfötterna. Laget har nu två raka vinster igen efter att man så sent som igår slog Toronto Maple Leafs i en hawaiimatch med 4-3. Max Domi har varit spelaren som imponerat mest i mina ögon tillsammans med Duclair som jag tycker visat framfötterna.

I natt tänker jag mig ett Coyotes som bör ligga lite mer på D och försöka försvara egen zon då Bruins inte spelat på ett par dagar och borde ha mer engeri i skridskorna. Matt Beleskey är tillbaka i lineup och Bruins ska vara klara favoriter. Coyotes chans i mina ögon är att dra ned på tempot då man vet att Bruins är otåliga för tillfället och på så sätt spela på turnovers.

Målvaktsmatchen förväntas bli Tukka Rask mot Mike Smith och det är dags för Rask att visa hur bra han är då han inledningsvis inte imponerat. Mike Smith har spelat bra och är 4-2-1 hittills i säsongen med SV% på 92.2.

Jag tror vi får en rätt tråkig matchup här med rätt lågt tempo i matchen och jag tror underspelet är ett bra val. Jag spelar därför

Boston Bruins - Arizona Coyotes U5.5 mål @ 1.80 med 3/7 units hos Pinnacle Sports

För fler spel
Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

hockeystick - 27 Oktober, 2015, 17:47

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!