Speltips

Speltips Montreal Canadiens @ Vancouver Canucks

Sport: Ishockey Spelstopp: 2015-10-28 03:00 Spela här

Speltips Montreal Canadiens @ Vancouver Canucks
Land: Nordamerika Liga: NHL
Odds: 1.86 Speltips: Habs ML
2015-10-28 03:00 Montreal Canadiens @ Vancouver Canucks Habs ML 1.86 nhlpleppan

Frågan på mångas läppar, vilka ska kunna rå på Montreal? Kommer Montreal gå 82-0-0? Självklart inte. Men att de är 10-0-0 efter kvällens drabbning med Vancouver tror jag stenhårt på. Personligen tror jag man åker på första förlusten borta mot Oilers på torsdag.

Habs har som sagt börjat säsongen perfekt med 9 raka vinster. Allt har klickat för Montreal och man har spelat extremt imponerande. Inte minst försvarsspelet har varit fantastiskt, då man släppt in fler än två mål bara en enda gång (vinst 5-3 mot Leafs). Som sista utpost har man världens bästa målvakt i Carey Price. Det känns faktiskt som att det här kan vara Habs år. Lyckas man spara lite på Price genom att ge Condon fler starter så kommer man slippa bli av med det viktigaste man har.

Väntad starter: Carey Price (7-0-0 / 96.1 % / 1.29 GAA)

Canucks är lite i en övergångsfas där rutinerade spelare som Kesler och Bieksa lämnat ganska nyligen, samtidigt som bröderna Sedin inte direkt blir yngre. Visst finns det lovande talanger i Horvat, Virtanen och ett gäng till, men man kommer nog inte utmana om någon cup förrän på ett par år. Formen är inte direkt jättefin för 'nucks som nu förlorat fyra raka (0-2-2). Rutinerade Ryan Miller har vaktat kassen alla de åtta inledande matcherna och väntas göra så även ikväll.

Väntad starter: Ryan Miller (3-2-3 / 92.6 / 2.09 GAA)

Visst kommer den där första förlusten för Montreal bara närmare och närmare för varje match, men jag tror inte det blir ikväll. Man möter ett formsvagt lag och med Carey Price i kassen är Habs favoriter i alla matcher.

Dum som jag är tänkte jag va snabb på pucken när jag såg att Habs ML oväntat nog var uppe i 1.72 på Betsafe . Att jag utan att tveka tyckte det var spelvärt kan ge fingervisning om hur grymt odds bet365 ger @ 1.86.

Följ mig på twitter för fler spel, NHLpleppan.

Lycka till!nhlpleppan - 28 Oktober, 2015, 00:45

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!