bet365 livestreamar alla NBA-matcher.

Nu är NBA-premiären bara timmar bort. Jag lägger inget matchspel inför natten men adderar ett sista långtidsspel. Denna gång handlar det om NBA:s MVP.

NBA:s MVP, alltså ligans mest värdefulla spelare, prisas för sina insatser i grundserien. Det handlar alltså om att prestera under de 82 seriematcherna. Slutspelet är en annan sak och vägs inte in när vinnaren ska utses.

I år tror jag på Kevin Durant. Vi får 5.00 gånger pengarna på att han blir MVP (på Unibet ).

Ni som följer den amerikanska basketen vet att Kevin Durant blev utsedd till ligans MVP säsongen 2013/2014. Men fjolårssäsongen fick han förstörd på grund av skador. Han opererade foten och blev borta i omgångar. Nu är han tillbaka och det finns en revanschfaktor som känns spännande här. Durant lär vilja visa att hans strålande säsong för två år sedan inte var någon engångsföreteelse. Han vill visa att han är ligans nummer ett.

Det finns också en sista-året-på-kontraktet-faktor. Kevin Durant sitter på ett utgående kontrakt. Det brukar kunna locka fram det bästa ur NBA-spelarna, då de är på jakt efter ett så bra kontrakt som möjligt.

De främsta utmanarna till MVP-titeln i år är LeBron James, Anthony Davis, James Harden och Stephen Curry. Så här tänker jag:

Stephen Curry
Vann i fjol. Att ta andra raka lär bli svårare. Folk kommer kräva mer och jag tror snarare att vi får mindre. Det ska inte räcka om de andra MVP-konkurrenterna har fina säsonger.

LeBron James
Lär vila sin kropp inför slutspelet. I fjol tog han ett break mitt i säsongen för att vila upp sig. Det kan bli mer sånt i år. LeBron vill vinna titeln och vet att han behöver vara bäst i slutspelet. I grundserien har han inget att bevisa.

Anthony Davis
Enorm potential här. Kan stå för sjuka siffror. Men spelar i ett sämre lag än sina MVP-konkurrenter. Kanske vinner New Orleans för få matcher. Det är lättare att bli MVP om man spelar i ett lag som går bra.

James Harden
Var tvåa i MVP-omröstningen i fjol. Kan absolut få en ny fin säsong i ett lag som lär gå bra i grundserien. Men det är fler spelare som vill ha bollen i Houston i år. Kanske blir Hardens siffror lidande av den interna konkurrensen.

Kevin Durant
Vill visa alla att han är tillbaka. Spelar dessutom i ett lag som lär lyfta sig efter en sämre fjolårssäsong. Durant är en spelare som producerar fina siffror - och fina siffror väger tungt när MVP:n ska koras.

Spelar alltså Kevin Durant som MVP till oddset 5.00 på Unibet .
Units: 2/5.

This is the stats tab
This is the post tip